Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зміни руху поїздів

Зміни руху поїздів

 У зв’язку з проведенням ремонтних колійних робіт на дільниці Львів–Ходорів 4 листопада цього року поїзд № 6070 сполученням Ходорів–Львів не курсуватиме. Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

22:16 03.11.2018

На міському кладовищі в Ходорові освятили пам’ятні Хрести 

На міському кладовищі в Ходорові освятили пам’ятні Хрести 

1 листопада всі гості та мешканці міста Ходорів, хто не залишився байдужим долучилися до пішої ходи  від школи  №3 ім. Героя України Романа Точина, де з нагоди святкування 100-річчя створення ЗУНР було відкрито та освячено меморіальну таблицю про розташування в цій будівлі начального командування УГА до міського кладовища.

22:09 03.11.2018

В Ходорові відкрили меморіальну дошку на фасаді колишнього урядового приміщення  ЗУНР

В Ходорові відкрили меморіальну дошку на фасаді колишнього урядового приміщення  ЗУНР

1 листопада 2018 року в  Ходорові  відбулися урочистості з нагоди відкриття та освячення інформаційно-меморіальної таблиці на колишньому урядовому приміщенні ЗУНР – фасаді місцевої школи № 3 імені Героя України Романа Точина. В цій будівлі  100 років тому відбувалися важливі міжнародні переговори, в основі яких вирішувалися питання подальшої долі Української державності.  Право відкрити інформаційну-меморіальну таблицю було надано голові Ходорівської ОТГ Олегу Коцовському, директору школи Любові Мільовській  та президенту учнівського парламенту «ТЕМП» Оксані Лінській . Під час заходу представники  місцевого духовенства провели церемонію освячення  таблиці, присутні  спільною молитвою вшанували пам’ять борців за волю України, вчитель історії Є.Плахцінська розповіла про історичні події, які відбувалися 100 років тому на Ходорівщині та в стінах навчального закладу, Л.Мільовська подякувала всім, хто долучився до виготовлення та встановлення інформаційно-меморіальної таблиці. Яскравим наповненням урочистостей став виступ шкільного вокального ансамблю „Росинка” та хорової капели «Мрія».  

21:49 02.11.2018

Шановні жителі  Ходорівської  об’єднаної  територіальної  громади!

Шановні жителі  Ходорівської  об’єднаної  територіальної  громади!

Сьогодні, 1 листопада, ми відзначаємо 100-річчя проголошення Західноукраїнської  Народної  Республіки. Ця видатна історична подія продемонструвала незламну волю українців до незалежності. Вона носить велике політичне та ідеологічне значення для українського народу: зросла національна свідомість українців та закріпилося почуття національної гідності, які через століття передалися  нашому теперішньому поколінню незламних патріотів: Героям Небесної Сотні та учасникам АТО. Нехай єдність, взаєморозуміння і бажання робити добрі справи  стануть для кожного з нас добровільним обов’язком на благо України та нашого  рідного краю.

11:07 01.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь