A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні Львів попрощається із захисником Олегом Блюсом.

Сьогодні Львів попрощається із захисником Олегом Блюсом.

Олег Блюс (01.03.1988-17.02.2024) Уродженець села Дроховичі Львівської області. Проживав у місті Львові. Навчався у Середній загальноосвітній школі №72. У 2006 році закінчив Державний навчальний заклад «Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг» (тоді – ліцей), здобув професію «офіціант, бармен, кухар». Після завершення навчання працював спершу на Приватному підприємстві «Панонія», згодом обіймав посаду бармена 4-го розряду на Державному підприємстві «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького». Потім працював на ТДВ «Червоноградський завод металоконструкцій», а з часом – у ТзОВ «Люкс Вош». У вільний час захоплювався рибальством, у юному віці також активно займався кікбоксингом. Із перших місяців повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання у лавах 215-го батальйону 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають захисника на Личаківському кладовищі.

09:16 24.02.2024

Якщо ваша дитина без поважних причин не відвідувала школу протягом десяти днів – чекайте на працівників поліції та служби у справах дітей

Якщо ваша дитина без поважних причин не відвідувала школу протягом десяти днів – чекайте на працівників поліції та служби у справах дітей

     Виховання дітей – це відповідальна справа, а забезпечення здобуття дитиною повної загальної середньої освіти є безпосереднім обов’язком батьків, за невиконання якого можуть настати негативні наслідки.

11:24 22.02.2024

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

Кожного року 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято досить молоде. Воно було запроваджено у листопаді 1999 року згідно тридцятої сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО. Міжнародний день рідної мови присвячений вшануванню мовної культури, підтримці використання рідної мови та підвищенню усвідомлення про її важливість для національної ідентичності.

10:59 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь