A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Оголошення

УВАГА!!! Ходорівська  міська рада  оголошує відкритий творчий конкурс на визначення логотипу та гасла Ходорівської об’єднаної територіальної громади.

   Ходорівська  міська рада  оголошує відкритий творчий конкурс на визначення логотипу та гасла Ходорівської об’єднаної територіальної громади.

16:09:00 05.04.2017

Оголошення щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на вакантну посаду директора комунального закладу «Ходорівська міська публічна бібліотека» Ходоріввської мі

Оголошення щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на вакантну посаду директора комунального закладу «Ходорівська міська публічна бібліотека» Ходоріввської міської ради  Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», наказу відділу культури,  туризму та охорони культурної спадщини від 30 січня 2017 р  № 4 «Про затвердження положення  про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника  закладу культури»  відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Ходорівської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної  посади  директора комунального закладу «Ходорівська міська публічна бібліотека» Ходоріввської міської ради.

22:58:12 27.02.2017

О Г О Л О Ш Е Н Н Я "Конкурс на заміщення вакантної посади директора «Ходорівської міської публічної бібліотеки» "

О Г О Л О Ш Е Н Н Я Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Ходорівської міської ради (юридична адреса: 81750, Львівська область, Жидачівський район, м. Ходорів, вул. Львівська, 38, контактні телефони: (0239) 53-101, 53-331) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора «Ходорівської міської публічної бібліотеки» Ходорівської міської ради Львівської області Вимоги до кандидата: - освіта вища; - стаж роботи у сфері культури не менше трьох років; - вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. Документи, які подаються конкурсній комісії: - заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; - автобіографія; - копія документа, що посвідчує особу; - копії документів про вищу освіту; - два рекомендаційні листи довільної форми; - мотиваційний лист довільної форми; - проект програми розвитку закладу культури на один і п’ять років. Документи приймаються протягом 30 днів з часу виходу газети за адресою: м.Ходорів, вул.Львівська, 38.

22:54:00 27.02.2017

Оголошення "Регуляторний акт - Положення про оренду майна"

       Виконком Ходорівської  міської ради  повідомляє про оприлюднення регуляторного акта - «Положення про оренду майна, що належить до комунальної власності Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади».

22:39:00 27.02.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь