Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ! Заміщення вакантної посади!

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Ходорівської міської ради (юридична адреса: 81750, Львівська область, Жидачівський район, м. Ходорів, вул. Львівська, 39, контактний телефон: (0979879404) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: керівника комунального навчально-виховного комплексу “Загальноосвітнього навчального закладу-дошкільного навчального закладу” Ходорівської міської ради Львівської області №10 імені братів Олійників с.Піддністряни , що розташована за адресою: 81722, Львівська область, Жидачівський район, м. Ходорів, вул. Ходорівська, буд. 50 а.

10:09:08 12.04.2017

ОГОЛОШЕННЯ! Заміщення вакантної посади!

 Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Ходорівської міської ради (юридична адреса: 81750, Львівська область, Жидачівський район, м. Ходорів, вул. Львівська, 39, контактний телефон: (0979879404) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: керівника комунального навчального закладу Ходорівської міської ради Львівської області загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №13 с.Вербиця, що розташована за адресою: 81760, Львівська область, Жидачівський район, с.Вербиця, вул. Шкільна, буд. 1.

10:07:57 12.04.2017

УВАГА!!! Ходорівська  міська рада  оголошує відкритий творчий конкурс на визначення логотипу та гасла Ходорівської об’єднаної територіальної громади.

   Ходорівська  міська рада  оголошує відкритий творчий конкурс на визначення логотипу та гасла Ходорівської об’єднаної територіальної громади.

16:09:00 05.04.2017

Оголошення щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на вакантну посаду директора комунального закладу «Ходорівська міська публічна бібліотека» Ходоріввської мі

Оголошення щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на вакантну посаду директора комунального закладу «Ходорівська міська публічна бібліотека» Ходоріввської міської ради  Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», наказу відділу культури,  туризму та охорони культурної спадщини від 30 січня 2017 р  № 4 «Про затвердження положення  про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника  закладу культури»  відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Ходорівської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної  посади  директора комунального закладу «Ходорівська міська публічна бібліотека» Ходоріввської міської ради.

22:58:12 27.02.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень