Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Діти  Ходорівської громади  долучилися до Всесвітньої молитви дітей на Вервиці за мир і єдність

Дата: 18.10.2024 17:27
Кількість переглядів: 344

Сьогодні діти усіх шкіл нашого міста у Храмі св.безсрібників і чудотворців Косми і Дам'яна долучилися до Всесвітньої молитви дітей на Вервиці за мир і єдність

Фото без опису

«Мільйон дітей моляться вервицю» — це вже традиційна молитовна ініціатива Католицької Церкви. Під таким гаслом 18 жовтня кожного року відбувається всесвітня молитва дітей на вервиці. У різних місцях нашої країни діти зі своїми батьками, катехитами та священниками єднаються у молитві з дітьми із різних частин світу.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Основна мета ініціативи — показати, що довірлива молитва дітей сягає до самого серця Бога, як стріла, і з цієї причини вона має таку велику силу. Тому молитва дітей на вервиці є особливо ефективним засобом для досягнення миру та єдності в сім’ях, у країні та у всьому світі.

Довідково:

Ідея проводити акцію «Мільйон дітей моляться на вервиці за єдність і мир» виникла у 2005 році у Венесуелі. Одного разу діти молилися на вервиці й деякі жінки, які були з ними, відчули присутність Пресвятої Богородиці. Тоді одна з жінок згадала слова святого Піо з П’єтрельчіни: «Якщо мільйон дітей молитимуться вервиці, світ зміниться». Відтоді кожного року, 18 жовтня, діти у різних куточках світу об’єднуються у спільній молитві на вервиці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень