Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ... ГЕРОЙ ПЕТРО БАРДАК ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

Дата: 11.09.2023 19:18
Кількість переглядів: 5725

Фото без опису

Не встигла Ходорівська громада оговтатися від сумної звістки про загибель нашого земляка, воїна і захисника України Івана Николина,   який сьогодні повернувся на щиті до рідного села Кам’яне,  як до нас прийшла чергова сумна звістка.

Кривава війна відбирає найдорожчих земляків. У боротьбі  за Україну віддав життя молодий хлопець, воїн Петро Бардак. Завтра на щиті він назавжди повертається до своїх рідних в село Ліщин Ходорівської громади Стрийського району Львівської області.

Бардак Петро Ігорович, 31.07.1990 р.н., мужньо боровся з ворогом, захищаючи Україну на Донеччині.  01.08.2023 року близько 16.30.год. під час обстрілів противником по позиціях підрозділу 1 стрілецького батальйону в районі населеного пункту  Північне Донецької області з воїном  було втрачено зв’язок та візуальний контакт (зник безвісти).

Тривожні, довгі дні та ночі очікувань і надії, але, на жаль, серце крається від страшної новини...Воїн, захисник, Герой, стрілець 1 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 1 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону військової частини А 0998, молодший сержант Петро Ігорович Бардак загинув....

Завтра, 12 вересня, об 11.00, відбудеться прощання з воїном в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові.

Після завершення молебню, траурний кортеж буде рухатися по маршруту м.Львів - м.Бібрка - смт.Нові Стрілища - с.Ліщин.

Просимо громаду Грусятицького старостинського округу не бути байдужою, вийти з лампадками, прапорами, квітами  і гідно зустріти Героя. Віддати шану нашому захиснику  - обов’язок кожного з нас.

Після прибуття траурного кортежу до с.Ліщин, в рідній домівці Героя відбудеться парастас.

Чин похорону  - 13 вересня о 13.00. годині.

Ходорівська міська рада висловлює щирі співчуття родині, друзям, односельчанам, побратимам...

Вічна пам'ять і вічна слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень