A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Не контролювати, а допомагати! Новини із засідання спостережної ради лікарні

Дата: 04.03.2021 10:23
Кількість переглядів: 1047

 

03.03.2021 року відбулося чергове засідання Спостережної ради при КНП «Ходорівська міська лікарня» за участю заступника голови Ходорівської міської ради – Мельник О.В., голови благодійного фонду «Милосердя Ходорівщини» - Калинець М.П., голови громадської організації «Просвіта» - Носик М.І., директора комунального навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній  навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» Ходорівської міської ради Львівської області №10 імені братів Олійників с. Піддністряни – Гай М.В., спеціаліст першої категорії юридичного відділу виконавчого комітету Ходорівської міської ради – Стадник І.Й. та запрошених директора КНП «Ходорівська міська лікарня» - Баторик Н.Я., заступника директора з економічних питань КНП «Ходорівська міська лікарня» - Жилка І.В., голови депутатської комісії   з питань медицини, освіти, культури, соціального захисту, молоді та спорту - Юревич Ю.М.

Першочергово голова спостережної ради – Ольга Мельник представила членам ради та запрошеним директора КНП «Ходорівська міська лікарня» – Баторика Назара Ярославовича.

За порядком денним були розглянуті наступні питання:

  • Затвердження плану роботи Спостережної ради на 2021 рік;
  • Розгляд внесених змін до цільової  Програми фінансової підтримки КНП «Ходорівська міська лікарня» на 2021 рік (спрямування коштів в розмірі 248 тис. 140 грн. для забезпечення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю технічними засобами згідно постанови КМУ від 03.12.2009 року №1301 «Про затвердження порядку забезпечення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю технічними та іншими засобами»);
  •  Надання платних послуг КНП «Ходорівська міська лікарня», а саме питання щодо продовження дії договорів з орндарями;
  • Обговорення актуальних питань, що стосується діяльності медичного закладу: оптимізація штатного розпису лікарні, робота стоматологічного відділення, організація харчування пацієнтів та інше.

Успішний розвиток закладу охорони здоров’я за нових обставин, в умовах медичної реформи, багато в чому залежить від побудови відносин з різними групами зацікавлених осіб. Важливим джерелом інвестицій у медичні заклади стають їх громади. Запорукою надходження інвестицій є партнерські  зв’язки закладу не тільки з адміністрацією громади але й з депутатським  корпусом, бізнес-колами, громадськими активістами. Залучення активних громадян, небайдужих до питань здоров’я, залучення бізнесу, громадських організацій можливе за допомогою створення при закладах охорони здоров’я   Спостережних рад». Саме тому, рішенням XXX сесії VIII-го скликання Ходорівської міської ради від 18.04.2019 року №2528, було створено спостережну раду при КНП «Ходорівська міська лікарня», завданням якої є не контролювати, а допомагати  в  покращенні надання  медичних послуг в нашій лікарні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь