A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Новини із сесійної зали

Дата: 25.06.2020 16:46
Кількість переглядів: 1108

На засіданні  ХХХVІ сесії VIII скликання Ходорівської міської ради депутати розглянули 49 питань і прийняли  229 рішень. Одне із основних питань це підведення міським головою О.Коцовським підсумків роботи Ходорівської ОТГ за  2019 рік. Звіт (в розрізі різних сфер та галузей) буде опублікований по частинах на сайті міської ради.

 Депутати розглянули питання про виконання Ходорівського міського бюджету за перше півріччя 2020 року. Зокрема, дохідна частина загального фонду становить – 17 млн., 595,3 тис.грн. (без врахування міжбюджетних трансфертів 22,78 млн.грн.), що складає 95,79% до бюджетних призначень. До спеціального фонду надійшло 744,2 тис. грн., що становить 93,7 %. Видатки загального фонду – 35 млн. 598,3 тис.грн, що становить 82,62% до планових призначень. Спеціальний фонд – 36 млн. 438,3 тис.грн – 71,86%. Невиконання бюджету спричинене здебільшого через карантинні заходи оголошені на території країни, а також «податкові канікули», через які до бюджету не надійшла частина податків. Загалом за час карантину міський бюджет недоотримав 3 млн. 600 тисяч гривень. Внаслідок цього,  внесено зміни до показників міського бюджету, а саме, зменшено дохідну і видаткову частину на 2 мільйони гривень.

Депутати затвердили рішення виконавчого комітету та розпорядження міського голови, прийняті в міжсесійний період, в тому числі про затвердження «Програми упередження ризиків та запобігання поширенню на території Ходорівської ОТГ гострої респіраторної хвороби корона вірусу, спричиненої  COVID-19.

Серед найважливіших були питання про встановлення податків, які будуть діяти з 01.01.2021 року (ставки єдиного та транспортного податку, ставки та пільги із сплати податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, земельного податку, туристичного збору).

 Депутати внесли зміни в загальну чисельність та структуру відділу освіти, зокрема, ввели посаду спеціаліста з публічних закупівель, передали будівлю колишньої школи в  с.Вербиця на баланс Ходорівської міської ради та змінили її цільове призначення для розміщення там стаціонарного відділення територіального центру обслуговування населення та затвердили програму «Обдаровані діти».

Серед питань господарського комплексу, комунальної власності, регуляторної політики депутати затвердили Тимчасовий порядок видалення дерев та інших зелених насаджень. Реорганізували ДП «Водоканал» у КП «Ходорівводоканал» та затвердили передавальний акт і статут підприємства. Передали незавершене будівництво котельні в с.Ліщин у власність релігійної громади, а також приміщення магазину в Ліщині на баланс відділу культури для розміщення там Народного дому.

         Для приведення у відповідність до чинного законодавства депутати підтримали рішення перейменувати ЦНАП у Відділ з надання адміністративних послуг. Прийняли  більше 200 рішень  в галузі земельних відносин.

У різному депутати заслухали представника ТОВ ДВ «Вейст Ресайклінг», яке планує встановити сміттєпереробний об’єкт  на території Ходорівської ОТГ (за межами населених пунктів), прийняли рішення погодити  наміри  будівництва та зобов’язали

     ТзОВ «ДВ ВЕЙСТ РЕСАЙКЛІНГ» звернутися до Львівської обласної державної адміністрації для  отримання розпорядження про дозвіл на  виготовлення містобудівної документації та організувати   громадські обговорення згідно чинного законодавства.       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь