A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Слова вдячності нашим лікарям…

Дата: 16.09.2019 14:59
Кількість переглядів: 1599

Фото без опису

 Скажемо відверто: завжди приємно чути слова подяки! Ці щирі і зворушливі слова надихають нас, надають нові сили і впевненості в обраному шляху, спонукають не зупинятися, не дивлячись ні на які зовнішні обставини, кризи і перепони. Сподіваємося, що і відвідувачі нашого сайту, читаючи такі прості слова  вдячності, не залишаться байдужими.

 До вашої уваги лист від п.Марії Дорошенко із словами подяки нашим лікарям.

В час, коли життя на волосині,
і, здається, зірка вниз летить,
ти довірся лікарю, людино, –
від біди тебе він захистить.
Ти довірся тим рукам умілим,
що творити можуть чудеса,
людям, що любов’ю й словом щирим
повертають хворих до життя!


 Зазвичай ми звикли критикувати роботу медиків , але біда, яка спіткала нашу сім’ю раптово змінила усі уявлення про цих людей у білих халатах. 13 вересня я разом із сином звернулася у приймальне відділення Ходорівської лікарні зі скаргами на гострий біль внизу живота. Досить оперативно синові надали медичну допомогу і прийняли рішення щодо необхідності оперативного втручання. Завдяки лікарю-анестезіологу Осадчуку С.Д. та хірургам Сахаруку В.В. і Піняку Я.І., медичним сестрам Труш У. та Закорчемної Д. було проведено операцію і вже на другий день дитину було переведено з відділення інтенсивної терапії у хірургічне відділення.
 Перш за все хочу сказати слова вдячності за самовіддані працю, людяність і професіоналізм медичного персоналу хірургічного відділення, яке очолює справжній фахівець, лікар-хірург Сахарук В.В. Безмежно вдячна прекрасному складу медичних сестер, які разом із хворими переживають, заспокоюють і вселяють кожному пацієнту надію на видужання; вони завжди доброзичливі, ніжні, як те сонечко, добрі душею, відчиняють двері палати зі словами підтримки хворих . Хочу згадати добрим словом увесь молодший медичний персонал відділення, який старанно слідкує за чистотою.

 Також хочеться висловити слова вдячності голові Ходорівської ОТГ Коцовському О.Т. та депутату Верховної ради Коту А.Б. за чудове оснащення відділення інтенсивної терапії сучасним обладнанням.
 Я не бажаю нікому бути пацієнтом лікарні, але хай знають, що у наш нелегкий час, коли чуємо слова «ганьба», є такі самовіддані і чуйні люди в білих халатах. Керівництво Ходорівської ЦРЛ може бути спокійним, якщо під їхньою егідою працює такий колектив. Я усім бажаю здоров’я, щастя, миру, успіхів та терпіння до нас, пацієнтів та їх рідних.

Марія ДОРОШЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь