A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

В неділю Ратне Волинської області приймали вітання від ходорівчан

Дата: 18.07.2019 10:21
Кількість переглядів: 1752

Фото без опису

Незважаючи на мінливу недільну погоду, 14 липня жителі Ратнівщини відзначили 819-у річницю селища Ратне. На свято прийшли люди різного віку, від малечі до старших мешканців селища, прибули також гості не лише із сусідніх районів, але і сусідніх областей.

Вітала ратнівчан і делегація з Ходорівської ОТГ, яку очолювала секретар ради Марія Гавінська. В складі делегації були заступники міського голови Анастасія Петрівна та Ярослав Костур, депутати міської ради Олег Деляновський, Володимир Басараб, Юрій Яремишин,  старости Жирівського та Піддністрянського старостинських округів Орест Пивовар та Ростислав Сомик. Відвідини Ратнівщини відбулися в рамках виконання угоди про співпрацю між Ходорівською міською та Ратнівською селищною радами, яка була підписана 3 роки тому. Наші колеги також вже неодноразово були на Ходорівщині. Адже процес децентралізації у них триває і Ратне в майбутньому стане центром великої ОТГ. Тому є багато спільних тем для обговорення та запозичення досвіду створення ОТГ. Також наша делегація взяла участь в покладанні вінків, корзин квітів до пам’ятних місць та у панахиді на Братських могилах. Селищний голова Володимир Кулик ознайомив гостей із соціально-економічним розвитком селища за 2018 рік.

У програмі святкування були і концерт, і спортивні змагання, і розіграш лотереї, і виставка-продаж кондитерських виробів та робіт народних умільців району. Діти із задоволенням стрибали на батутах, спускалися з надувних гірок, ласували морозивом та солодощами. До дійства також приєдналися сільські ради району, які презентували від себе святкові номери, святкове застілля, де охочі мали можливість посмакувати різними стравами та поринути у світ народної пісні та танцю.

А на завершення свята усі присутні мали змогу насолодитися виступом гурту «Чорні черешні», квартету «Гетьман» та виступом Злати Огнєвіч.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь