A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

191,5  тисяч гривень  з міського бюджету  для  «Нової української школи

Дата: 15.08.2018 23:19
Кількість переглядів: 1874

Фото без опису

В Ходорівській ОТГ тривають підготовчі роботи до початку впровадження ключової реформи в освіті -  запровадження нової  української  школи.  Це  буде школа, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті. НУШ – це школа, до якої буде приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, навчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами.

Для Ходорівської ОТГ передбачена субвенція з державного бюджету розмірі  1 млн.  137 тис. 366 грн.  на умовах співфінансування з місцевого бюджету, яке становить 191 576.00 грн., а саме:

- закупівля дидактичних матеріалів  – 39 334.00 грн.;

- закупівля сучасних меблів  - 96 809.00 грн.;

- закупівля комп’ютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту-25 520.00 грн.;

- підготовка тренерів-педагогів, підвищення кваліфікації вчителів початкової школи, які навчатимуть учнів перших класів у 2018-2019 навчальних роках - 6 176.00 грн.;

- придбання персональних комп’ютерів/ноутбуків та техніки для друкування, копіювання, сканування та ламінування з витратними матеріалами для початкової школи, що мають перші класи (п’ять і більше учнів)  – 23 737.00 грн.

На даний час для впровадження навчальної  програми «Нова українська школа» відділом освіти, молоді та спорту  отримано ігрові набори SixBricks (LEGO«Шість цеглинок») для кожного учня, який піде 01 вересня 2018 року у 1 клас, комп’ютерну техніку.

Проведено тендерні процедури на придбання меблів для 1 класу. Відповідно до умов тендеру ТзОВ «Торговий дім АНШАР» до листопада 2018 року повинно доставити до закладів загальної середньої освіти на суму 366 096,00 грн. меблі: стіл учнівський 1-місний антисколіозний з полицею, регулюється на ростові групи №4-6  та  стілець Т-подібний на квадратній трубі, регулюється на ростові групи №4-6  (263 шт).

Проведено тендерні процедури для придбання наочно-дидактичних матеріалів. Відповідно до умов тендеру до кінця вересня 2018 року ТзВО «АНТАНДАР» повинно доставити  дидактичні матеріали на магнітах для вчителів та учнів з української мови, з англійської  мови, з математики, а також  танграми на магнітній основі та магнітно-маркерні  планшети (285 шт).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь