A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Сімейні лікарі, які надають первинну медичну допомогу у КЗОЗ «Ходорівська міська лікарня»

Дата: 02.04.2018 09:02
Кількість переглядів: 3509

  1. Багрій Зоряна Яківна – сімейний лікар, освіта вища, перша кваліфікаційна категорія, стаж роботи -  10 років.
  2. Баторик Назар Ярославович – сімейний лікар, освіта вища, стаж роботи – 3 роки, сертифікат спеціаліста.
  3. Безкровна Наталя Григорівна – сімейний лікар, освіта вища, категорія по педіатрії вища, сертифікат спеціаліста по ЗПСМ, стаж роботи – 30 років.
  4. Вакулюк Олександра Миронівна – сімейний лікар, вища освіта, перша категорія, стаж роботи – 32 роки.
  5. Ващишин Катерина Любомирівна – сімейний лікар, вища освіта, сертифікат спеціаліста, стаж роботи – 4 роки.
  6. Ковалишин Тетяна Іванівна – сімейний лікар, освіта вища, перша кваліфікаційна категорія, стаж роботи – 38 років.
  7. Козак Любов Павлівна – дільничний терапевт , освіта вища, перша кваліфікаційна категорія, стаж роботи – 33 роки.
  8. Костецька Марія Володимирівна – сімейний лікар, освіта вища, перша кваліфікаційна категорія, стаж роботи – 29 років.
  9. Левенець Галина Олексіївна – сімейний лікар, освіта вища, перша кваліфікаційна категорія, стаж роботи – 16 років.
  10. Місько Оксана Русланівна – сімейний лікар, освіта вища, сертифікат спеціаліста , стаж роботи – 7 років.
  11. Ошуст Звенислава Олегівна – сімейний лікар, освіта вища, сертифікат спеціаліста, стаж роботи – 4 роки.
  12. Оленяк Володимир Володимирович – сімейний лікар, освіта вища, перша кваліфікаційна категорія, стаж роботи – 5 років.
  13. Панчук Роксолана Ігорівна – сімейний лікар, освіта вища, друга кваліфікаційна категорія, стаж роботи – 10 років.
  14. Проць Ігор Олегович – сімейний лікар, освіта вища, сертифікат спеціаліста, стаж роботи – 4 роки.
  15. Добуш Людмила Зеновіївна – сімейний лікар, освіта вища, друга кваліфікаційна категорія, стаж роботи – 11 років.
  16. Телепко Маряна Юріївна – педіатр консультант, освіта вища, сертифікат спеціаліста, стаж роботи – 1 рік.

 

        Реформування первинної медико-санітарної допомоги триває. З липня 2018 року первинка буде діяти за новими правилами.  Відповідно до наказу у МОЗ України від 26.02.2018 року пацієнти повинні обрати сімейного лікаря, терапевта, педіатра за своїми уподобаннями, попередньо домовившись з цим лікарем про підписання декларації про надання медичних послуг, обговорити і запам’ятати, які саме послуги будуть включатися до державного пакету обслуговування. Додаткові послуги (як регулярний профілактичний візит лікаря додому тощо) – мають бути зафіксовані в офіційному договорі про додаткові платні послуги та їх вартість.

        Декларація - документ, що підтверджує   волевиявлення пацієнта ( його законного представника) про вибір лікаря, який надаватиме йому первинну медичну допомогу (ПМД). Пацієнт (його законний представник), незалежно від місця проживання має право на вибір лікаря. Кількість пацієнтів не перевищує 2000 жителів. В період тимчасової відсутності лікаря, який був обраний пацієнтом, в зв’язку із відпусткою чи іншими обставинами, що зумовлюють тимчасову неможливість здійснювати прийом пацієнтів лікарем, пацієнт має  право на отримання медичних послуг ПМД у лікаря КЗОЗ «Ходорівська міська лікарня». Пацієнт (його законний представник) має право змінити лікаря, який надає ПМД, шляхом подання тому ж або іншому надавачу нової декларації. Пацієнт (його законний представник) має право відмовитися від лікаря, який надає ПМД, без обрання нового лікаря шляхом написання заяви про припинення ним поданої декларації. Одночасний вибір двох або більше лікарів, які надають ПМД, не допускається!

      Пацієнт (його законний представник), вибравши лікаря, повинен заповнити декларацію у його присутності. При цьому необхідно мати пакет документів:

              1.Облікова  картка платника податків (при наявності).

              2. Документ, що посвідчує громадянство України або спеціальний статус особи, що надає такому пацієнту право на отримання медичних послуг ПМД (тимчасове посвідчення громадянина України, свідоцтво про народження для осіб, які не досягли 14- річного  віку, посвідчення біженця і т. д. ).

             3. Законний представник пацієнта додатково подає документи, що посвідчують його особу та повноваження законного представника ( свідоцтво про народження, посвідчення) відповідно до законодавства.

      На підставі поданих документів сімейний лікар, терапевт, педіатр заповнюють декларацію, роздруковують її, копію дають пацієнту ( законному його представнику). Пацієнт (його законний представник)  перевіряє декларацію в присутності лікаря. При відсутності помилок в Декларації підписує два примірники  Декларації ; проставляється відмітка з датою отримання Декларації лікарем, який повертає один примірник пацієнтові. Інший примірник Декларації залишається у лікаря. Лікар (уповноважена особа) зобов’язаний мати у наявності ксерокопії документів, які надаються при заповненні Декларацій. Один примірник Декларацій та копії документів, які надаються при її заповненні, зберігатимуться в установі, яка надає ПМД протягом трьох років з дня припинення ( анулювання) такої Декларації.

     Всі пацієнти, які проживають на території Ходорівської ОТГ, незалежно від віку, статі, соціального статусу, матеріального становища, наявності тих чи інших гострих та хронічних захворювань, можуть вибрати свого сімейного лікаря, терапевта, педіатра і їм не буде відмовлено у прийнятті Декларацій. Декларація заповнюється українською мовою, за винятком пунктів, де потребують використання літер латинської абетки та спеціальних символів. В Декларації обов’язково заповнюються всі поля, крім полів про законного представника , які заповнюються тільки для недієздатних та дієздатних осіб, які не досягли 14-річного віку. Пацієнт має право на отримання медичних послуг, пов’язаних з ПМД у КЗОЗ « Ходорівська міська лікарня» з моменту подання Декларації та до її припинення. Детально ознайомитися із змістом Декларації та припинення її дії можна у свого сімейного лікаря, а список лікарів, із якими можна підписати Декларацію про надання медичних послуг наведений вище.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь