A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Кубок «Золота осінь - 2016» або осінній кубок, що тривав два зимові місяці

Дата: 14.03.2017 15:55
Кількість переглядів: 1232

Кубок «Золота осінь – 2016» стартував 30 жовтня. До участі у змаганні заявилося 19 команд, розподілених на 5 груп. Групові змагання відбулися на стадіонах сіл Бортники, Жирова, Бориничі, Нові Стрілища. Через несприятливі погодні умови футбольні поєдинки 13 і 20 листопада не проводилися. Перший груповий етап кубка «Золота осінь - 2016» завершився 27 листопада.

Група «А» (стадіон села Бортники) за складом учасників виявилася найсильнішою: срібний і бронзовий призери цьогорічного чемпіонату Ходорівщини - Бортники і Загірочко, володар торішнього осіннього кубка - Добрівляни. Господарі - футболісти Бортник, перемогли у всіх зустрічах і фінішували першими (9 очок). На другому місці Добрівляни (6 очок). Команда Загірочка на третьому місці (3 очки), на четвертому - Сугрів (жодного очка).

Група «Б» (стадіон села Жирова) виявилася найрівнішою. Футболісти Кам’яного, як і Бортник, у всіх зустрічах перемогли (9 очок). На другому місці Рудківці, які за кращою загальною різницею м’ячів (6:5) випередили Жирову/Піддністряни (5:6) - в обох по 4 очки. На останньому місці Городище (жодного очка).

У перших двох турах групи «В» (стадіон села Боринич) команди першої ліги Бориничі та Вовчатичі прогнозовано виявились сильнішими від колективів другої ліги Лучан і Юшківців. У завершальному турі господарі – Бориничі, несподівано перемогли чемпіона Вовчатичі (4:2) і стали першими (9 очок). На другому місці Вовчатичі (6), на третьому - Лучани (3 очки), на останньому - Юшківці (жодного очка).

Найкраще з-поміж 19 команд-учасниць виступили переможці групи «Г» (стадіон смт. Нові Стрілища) - футболісти Дуліб (9 очок). На другому місці - господарі Нові Стрілища (4 очки), які за кращою загальною різницею м’ячів (10:8) випередили колектив Грусятич (8:7) – теж 4 очки. На останньому місці Квітневе (жодного очка).

ФК «Ходорів» виступав у групі «Д», де змагалися три колективи. На відміну від інших, матчі у цій групі проводилися за системою роз’їздів. Футболісти Ходорова перемогли у Городищенському (4:3), Старих Стрілищах (5:2) і фінішували першими (6 очок). Команда Старих Стрілищ у заключному поєдинку перемогла Городищенське (3:2) і стала другою (3 очки), Городищенське - третє (жодного очка).

Згідно з регламентом кубка, у наступну стадію змагання виходили по три перші колективи кожної із груп, а також кращі із команд, що посіли четверті місця. 4 та 11 грудня проводити футбольні поєдинки було неможливо через негоду. Матчі 1/8 фіналу відбулися 18 грудня на стадіонах сіл Жирова, Піддністрян, Нових Стрілищ. Футболісти Кам’яного неочікувано легко перемогли команду Лучан (6:2), у Нових Стрілищах господарі сенсаційно поступилися (1:2) колективу Рудківців. В інших поєдинках точилася вперта боротьба: Добрівляни-Городищенське (4:2), Дуліби-Загірочко (2:0), Ходорів-Піддністряни (2:0), Бориничі-Грусятичі (2:1). Команди Вовчатич і Юшківців на ігри не з’явилася – у наступне коло вийшли відповідно Старі Стрілища і Бортники.

25 грудня на футбольних полях стадіону «Будівельник» міста Ходорова і смт.Нові Стрілища пройшли чвертьфінальні поєдинки. У трьох із чотирьох зустрічей переможець забив 4 голи: Ходорів-Рудківці, Дуліби-Кам’яне (по 4:1), Добрівляни -Старі Стрілища (4:2). Найвпертішою виявилась зустріч Бортники-Бориничі (2:1).

Обидві півфінальні зустрічі і фінальний поєдинок відбулися на стадіоні «Будівельник» після Різдвяних свят, за що щире спасибі палким любителям футболу Михайлу Мечникову і Михайлу Яворському, які організували роботи з очищення футбольного поля від снігу.

Півфінальні матчі відбулися 22 січня. У першому з них завдяки вміло реалізованому на 55 хв. Григорієм Яворським пенальті команда Добрівлян перемогла господарів - команду Ходорова (1:0). У другому півфіналі основний час поєдинку Дуліби-Бортники завершився внічию (1:1), пенальті краще реалізували футболісти Дуліб (4:1).

Фінальний поєдинок між командами «Сокіл» (Дуліби) – «Луг» (Добрівляни) відбувся 29 січня. У першому таймі – рівна запекла боротьба з невеликою кількістю гольових моментів. У перші 15 хвилин другої половини гри ініціативою заволоділи футболісти Дуліб, але без успіху. Кращий бомбардир першості області (родом із села Добрівлян) Андрій Кухарський на 77 хвилині м’яко навісив м’яч Руслану Ратичу, а за 10 хвилин і сам реалізував гол «Соколу» (2:0). Команда «Луг» (Добрівляни) другий раз поспіль завоювала осінній кубок Ходорівщини з футболу, з чим її вітаємо!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь