A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Депутати вирішили…

Дата: 06.10.2017 11:30
Кількість переглядів: 1145

   Пов’язане зображення

   05 жовтня 2017 року відбулася ХУІІІ сесія Ходорівської міської ради, в якій взяли участь 26 депутатів. Згідно затвердженого порядку денного депутати розглянули питання щодо внесення змін до показників Ходорівського міського бюджету на 2017 рік, затвердили розпорядження міського голови та рішення виконавчого комітету, прийняті у міжсесійний період, внесли зміни до структури міської ради,  уточнили ставки податку на нерухоме майно на 2018 рік. Прийнято рішення про затвердження Статуту Ходорівської міської ради в новій редакції та відповідно до Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” внесено зміни до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів (для врегулювання питання розміщення реклами).

   Депутати одноголосно прийняли рішення про створення першого в Ходорівській ОТГ опорного закладу ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 (м.Ходорів), дали згоду на передачу на баланс міської ради приміщення Народного дому імені Зеновія Кецала  та змінили його функціональне призначення з метою використання під адміністративне приміщення для розміщення Центру надання адміністративних послуг. Прийнято рішення про надання дозволу на продаж об’єктів нерухомого майна, які не використовуються (на території Вибранівського старостинського округу), надано дозволи на виготовлення проектно-кошторисних документацій, генеральних планів населених пунктів та детальних планів територій, присвоєно назви вулиць в нових кварталах забудови в селах Вовчатичі та Бориничі, дано згоду на підписання Угоди мерів України та внесено зміни до Програми розвитку державно-церковних відносин «Духовність рятує світ» та до заходів щодо впровадження в Ходорівській ОТГ сучасної моделі адміністрування надання послуг із соціальної підтримки населення.

  Традиційно на сесії міської ради не обходиться без розгляду питань у сфері землекористування. На пленарному засіданні розглянуто і задоволено клопотання із земельних питань фізичних та юридичних осіб, в тому числі  учасників  антитерористичної операції.

  Заступник директора Ходорівської ЗОШ №1 Роман Чорний подякував міському голові та депутатам  за розуміння, співпрацю та прийняття важливого рішення щодо створення опорного закладу на базі школи.

Детальніше з прийнятими рішення можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь