A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Барви Дністра

Дата: 14.04.2017 09:01
Кількість переглядів: 1574

Таку назву має Міжнародний басейновий конкурс дитячої творчості, який проводиться з 2009 року з метою залучення учнівської та студентської молоді, громадськості до заходів, спрямованих на збереження, відновлення та раціональне використання водних ресурсів. Щороку конкурс підтверджує свою актуальність та необхідність поширювати серед молоді екологічну освіту, шану та дбайливе використання і відтворення водних ресурсів. Організатори мають надію на те, що з кожним роком до цієї благородної справи буде приєднуватись все більше тих, хто хоче зберегти прекрасний басейн Дністра для майбутніх поколінь. 

Фото без опису

Завдяки співпраці державних і громадських організацій України, Молдови (Придністров’я) у 2016 році у творчих змаганнях взяли участь понад 400 конкурсантів, призерами стали – 64 з них. Нещодавно в актовому залі Львівського обласного управління водних ресурсів  відбулася  урочиста церемонія нагородження переможців. Серед них - Діана Іванців (7 років), вихованка гуртка «Дивосвіт» Жирівської ЗОШ І–ІІІ ступенів (керівник М.Походжай). Малюнок Діани «Хочемо купатися в чистому Дністрі» зайняв ІІІ місце. Разом з подарунками кожен переможець конкурсу отримав книжечку, у якій поміщені усі творчі роботи переможців у різних номінаціях: тут - і малюнки, і фотографії, і вірші, і кросворди, і заходи з оздоровлення водних ресурсів. У всіх творчих роботах простежується серйозне ставлення учнів до проблем водних ресурсів, стурбованість їх станом, бажання якось виправити незадовільну ситуацію з охорони річок.

Хочеться щиро подякувати організаторам конкурсу «Барви Дністра» за велику працю, подарунки для дітей, можливість долучити учнів до надважливої роботи з охорони Дністра і водних ресурсів краю. Віримо, що з цих дітей виростуть чесні люди і свідомі охоронці природи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь