A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Благодійний концерт Лілії Юрків

Дата: 23.02.2017 22:12
Кількість переглядів: 1224

Фото без опису

12 лютого у Палаці культури міста Ходорова за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Надія є» відбувся благодійний концерт Лілії Юрків «Голос, що дає надію». Лауреат Всеукраїнських та міжнародних конкурсів вокального мистецтва Лілія Юрків, будучи майже від народження прикутою до візка, стала успішною співачкою.

Концерт розпочався із привітань та благословення отця Мар’яна Черепанича, який закликав присутніх помолитися за дітей, на долю яких випали важкі випробування. У програмі благодійного концерту прозвучали як ліричні, так і веселі пісенні композиції у виконанні чарівної Лілі Юрків, якій акомпанував гурт «Барви Прикарпаття». Танцювальні композиції дарував зразковий хореографічний ансамбль «Бойківчанка» (керівник - Н.Лопух, хореограф – О.Чура).

Із вдячністю за теплу гостинність до глядачів звернулась сестра Соломія із монастиря сестер Пресвятої Родини міста Долина. Заступник міського голови О.Мельник висловила щиру подяку гостям міста, які подарували ходорівчанам можливість насолодитися вокальними та хореографічними композиціями, вручила Лілі та всім учасникам благодійного концерту пам’ятні подарунки та квіти.

Завдяки жертовності небайдужих жителів Ходорівської громади вдалося зібрати чималу суму – 17 тисяч 440 гривень (5 300 грн – безпосередньо на концерті, 12 140 грн – завдяки активності учнів, педагогів ходорівських шкіл та жителів старостатів Ходорівської ОТГ) для підтримки реабілітаційного центру «Енотера-Карпати». Безперечно, ці кошти – частинка доброї справи, прояв щирого серця не одної людини. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь