A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулася ХV (позачергова) сесія VIII cкликання Ходорівської міської ради

Дата: 27.06.2017 21:43
Кількість переглядів: 1006

Фото без опису

             22 червня 2017 року  депутати зібралися на  позачергове засідання ХV сесії VIII скликання Ходорівської міської  ради, яке провів  міський голова Олег Коцовський. В засіданні взяли участь 23 депутати міської ради.  Розпочали роботу з вшанування  хвилиною мовчання  пам’яті жертв Другої світової війни в Україні. Міський голова  привітав іменинників з числа депутатів міської ради та старост старостинських округів, побажав їм  міцного здоров’я та успіхів у роботі на теренах місцевого самоврядування.

            Після затвердження складу лічильної комісії  (депутати І.Мартиняк, М.Горачек, Р.Клапко) та порядку денного сесії, депутати перейшли до розгляду питань.

            Заступник начальника відділу фінансів, обліку, звітності та контролю Світлана Герман  проінформувала присутніх стосовно необхідності внесення змін  до показників Ходорівського міського бюджету, задля чого депутати і зібрались на позачергове засідання, а саме щодо збільшення доходів загального бюджету та передачі коштів на спеціальний фонд на суму 5000,0 тис.грн. (відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України №310-р від 11.05.2017 року та на суму 10 тис.грн. (відповідно до розпорядження Львівської ОДА від 04.04.2017 року №265/0/5-17), щодо внесення змін в межах кошторисних призначень, щодо внесення змін до видаткової частини спеціального фонду бюджету, щодо затвердження розпорядження міського голови, щодо внесення змін до штатного розпису Ходорівської міської ради. Присутні депутати одноголосно прийняли відповідні рішення.

             Секретар ради Марія Гавінська, доповіла депутатам щодо заяви адміністратора храму  релігійної громади УГКЦ с. Вербиця про включення її в мережу міської ради та потреби внести відповідні зміни до мережі Ходорівської міської ради.

           Одні з головних питань порядку денного  це – затвердження  проектно-кошторисних документацій ( заміна вікон в  КУ «Ходорівська міська лікарня, ЗОШ І-ІІ ст. с.Дев»ятники, с.Вербиця, НВК ім..Братів Олійників в с.Піддністряни, ремонт фасаду в ЗОШ І-ІІІ ст.. ім..Героя України Романа Точина в м.Ходорів, капітальний ремонт будівлі дитсадка в с.Жирова, реконструкція мережі вуличного освітлення по вул.Стрийській та вул..Шевченка в м.Ходорів, будівництво свердловин для водопостачання м.Ходорова)   та надання дозволів на виготовлення проектно-кошторисних документацій (ремонт дороги біля КУ  «Ходорівська міська лікарня», ремонт терапевтичного та дитячого відділення лікарні та дозвіл на облаштування дитячого майданчика по вул.Волошина в м.Ходорів). Про вищезгадані питання доповіла заступник міського голови Анастасія Батирняк, після чого  обранці одноголосно  прийняли рішення щодо вищезгаданих питань.

     В результаті заслуховування доповіді начальника відділу земельних ресурсів Олени Лаб’як депутати розглянули ряд земельних питань про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та про їх затвердження для різних потреб жителям громади; про надання  дозволу  на розроблення детальних планів території забудови земельних ділянок; внесення у перелік продажу земельної ділянки  несільськогосподарського призначення шляхом викупу,яка може бути продана  у власність під об’єктом нерухомості в с.Бринці-Церковні; надання згоди на продаж права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення шляхом торгів у формі аукціону за межами населених пунктів сіл Бориничі Чорноострівського старостинського округу Жидачівського району Львівської області;  надання дозволу та затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у власність для будівництва та обслуговування гаражів;  про відмову в наданні згоди на продаж  шляхом викупу та проведення експертної грошової оцінки  земельної ділянки для обслуговування  цілісного майнового комплексу АЗС;  про надання дозволу на погодження земель для  мисливських угідь Ходорівському міському товариству мисливців та рибалок «Лісівник»;  про затвердження акту узгодження меж земельної ділянки в с.Грусятичі -   рішення прийняті одноголосно .

            В різному депутати заслухали секретаря ради Марію Гавінську  щодо внесення змін до структури відділу культури та культурної спадщини виконавчого комітету Ходорівської міської ради (включення до штату двох посад - керівників народних колективів) та надання дозволу на створення в колишній будівлі школи в с.Молодинче  соціального комплексу . По даних питаннях одноголосно прийнято відповідні рішення.

         У роботі сесії, крім депутатів міської ради,  взяли участь старости старостинських округів Ходорівської ОТГ,  члени виконавчого комітету, керівники підприємств, установ, організацій, працівники виконавчого апарату міської ради.

        Детальніше про прийняті рішення та результати поіменного голосування можна ознайомитися на офіційному сайті Ходорівської міської ради в рубриці «Офіційні  документи»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь