Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Тренінг «Керуємо власним емоційним станом»

Дата: 10.06.2024 19:18
Кількість переглядів: 324

Сьогодні завідувач відділення СЖО та психолог центру надання соціальних послуг  спільно з представниками ЮНІСЕФ відвідали Родинний дім "Жива перлина" с. Бортники.

Фото без опису

Психологи провели тренінг «Керуємо власним емоційним станом», у якому взяли участь 22 дітей. Дітей ознайомили з прийомами керування власним емоційним станом, способами перемикання уваги та розвитку позитивного мислення, вчили розпізнавати свої емоції та емоції інших людей, керувати ними, справлятися з перевантаженням. Разом із психологами учасники заходу пропрацювали дихальні, рухові та комунікативні вправи, спрямовані на зниження імпульсивності та агресивності. Також, провели гру з пластиліном, яка розвиває координацію рухів, вчить одночасно працювати обидві півкулі мозку, розвиває образне мислення і творчі здібності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Тренінг відбувся у рамках проєкту, що реалізується Дитячим фондом ООН(ЮНІСЕФ) та Центром соціальних послуг Джерело, за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW в рамках національної програми ЮНІСЕФ «Кращий догляд для кожної дитини».

@unicef_ukraine

UNICEF Ukraine

@dzherelo.centre

Центр соціальних послуг Джерело

Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень