Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ДЛЯ ОБМІНУ ДОСВІДОМ ТА ОБГОВОРЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ У 2024 РОЦІ

Дата: 07.06.2024 11:43
Кількість переглядів: 426

06 червня 2024 року заступник  начальника управління фінансів Ходорівської міської ради Герман Світлана   взяла участь у робочій зустрічі з обміну досвідом та обговорення актуальних питань виконання місцевих бюджетів у 2024 році.

Фото без описуЗахід організовано Департаментом фінансів Львівської ОВА за сприяння Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Зустріч проходила у Жидачівській міській раді та зібрала керівників районних фінансових управлінь (відділів) і територіальних громад Львівщини, а також у заході взяли участь експертка з місцевих фінансів Львівського регіонального офісу Проєкту USAID „ГОВЕРЛА” та представники департаменту фінансів Львівської ОВА.

Слід зазначити, що такі зустрічі дають можливість поділитися практиками, розглянути виклики та знайти ефективні рішення для покращення управління фінансами на місцях.

    Під час проведення робочої зустрічі її учасники діляться власним досвідом в ході обговорення питань виконання місцевих бюджетів у 2024 році. Інформують, зокрема, про шляхи збільшення надходжень, податків і платежів до бюджетів територіальних громад, а також про планування та використання коштів у соціально-культурній сфері, про міжбюджетні трансферти, про збалансування місцевих бюджетів у 2024 році та про вжиття заходів щодо ліквідації наявного дефіциту коштів та обговорюють інші актуальні питання, окреслюють основні проблемні питання та напрацьовують свої подальші дії та завдання на поточний рік.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень