A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулося засідання виконавчого комітету 

Дата: 18.04.2024 16:16
Кількість переглядів: 380

    Сьогодні, 18 квітня, відбулося засідання виконавчого комітету  Ходорівської міської ради, яке провів міський голова Олег Коцовський. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.

Фото без опису
 

      Першочергово внесли зміни   до раніше прийнятих  рішень, що регламентують роботу комісій: з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, з питань надання  матеріальної та гуманітарної допомоги, з питань щодо звільнення осіб від плати за надання соціальних послуг.

      В ході засідання  схвалено дозвіл  на виготовлення проектно - кошторисної документації  «Капітальний ремонт покрівлі  Народного Дому с.Девятники» та  «Капітальний ремонт дощового колектора від вулиці Шевченка до вулиці Б.Хмельницького в місті Ходорові Львівської області»
       Наступним слухали питання         про розчистку русла річки Луг (плеса) та зрізку кущів від насосно-фільтрувальної станціі в м.Ходорові по  вул.Тернопільська,29 до міського ставу, а також про проведення  розчистки дощового колектора від кущів в м.Ходорові від вул.Замкова до вул.Шевченка.

      Члени виконкому  погодили перенесення  черговості на одержання жилих приміщень на рік у Ходорівській міській раді серед дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та надали дозвіл зарахувати на квартирний облік та внести в список на позачергове отримання житла жителя села Бориничі Демчишин Миколу Ігоровича, 2008 р.н., як такого, що потребує поліпшення житлових умов та являється дитиною-сиротою.

 У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, а саме розглянули можливість виділення коштів для реалізації "Програми забезпечення житлом дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Ходорівській міській територіальній громаді на 2023 – 2025 рр." В рамках вказаної програми можливе придбання житла для дітей та осіб з їх числа вказаної категорії віком до 23 років. На даний час на позачерговому квартирному обліку у Ходорівській міській раді перебуває троє дітей.

             На засідання були розглянуті питання щодо прийняття на обслуговування у відділення  соціальної допомоги вдома КУ «Центр надання соціальних послуг»  Ходорівської міської ради одиноких непрацездатних громадян та громадян, що проживають самотньо та громадян, які належать до пільгових категорій.

Погоджено внесення змін до структури та штатної чисельності комунального некомерційного підприємства «Ходорівська міська лікарня", а саме: створення відділу інфекційного контролю (4.75 ставки).

          Затвердили  перелік об’єктів для відпрацювання громадських робіт неповнолітніми засудженими особами на території Ходорівської міської територіальної громади на 2024-2026 рр.:

- комунальний заклад «Ходорівська міська публічна бібліотека», бібліотеки старостатів: палітурні роботи, упорядкування стелажів, книгосховищ;

- музей ім.Ярослави Стецько (с.Юшківці): упорядкування експозицій, фондосховищ;

- комунальний заклад «Палац культури м.Ходорова», народні доми старостатів: підготовка декорацій до концертів, урочистих заходів.

   Окремо було обговорено та підтримано рішення, що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової допомоги 17 мешканцям громади на загальну суму 41 тисяча гривень та матеріальної допомоги 27 інвалідам по зору І, ІІ та ІІІ групи на загальну суму 13.5 тисяч гривень.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які  будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Ходорівської міської ради в розділі «Офіційні документи».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь