A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Новини з сесійної зали

Дата: 12.04.2024 15:55
Кількість переглядів: 294

Фото без опису11.04.2024 року  міський голова Олег Коцовський  провів засідання чергової ХХ сесії  VIII скликання Ходорівської  міської ради. Традиційно робота сесії розпочалася виконанням  Національного Гімну України.

Перед початком роботи депутати міської ради та присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих під час війни.

 На порядок денний пленарного засідання було внесено 48 питань , які попередньо детально розглянуто на засіданнях постійних депутатських  комісій міської ради. Це сприяло оперативній та злагодженій роботі депутатів в сесійній залі.

 Депутати міської ради заслухали звіт щодо виконання бюджету міської територіальної громади за I квартал 2024 року  та внесли зміни до головного фінансового документу громади на поточний рік.Фото без описуПередбачено виділення коштів з міського бюджету згідно звернень поліцейських в громаді,  Жидачівського  управління національної поліції, військових частин,  КП "Ходорівський водоканал"

Депутати підтримали  внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій населення Ходорівської територіальної громади та підтримки закладів з питань соціального захисту на 2024 - 2026 роки, затвердженої рішенням сесії Ходорівської міської ради №3296 від 14.12.2023 року», які  передбачають вжиття заходів щодо соціального захисту військовозобов’язаних, Захисників та Захисниць України які отримали поранення, а також підвищення мотивації та підтримки військовослужбовців-мешканців Ходорівської міської територіальної громади, котрі уклали контракт на проходження військової служби у ЗСУ та для надання матеріальної одноразової допомоги   довгожителям громади з нагоди їх ювілею.

Затверджено Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Ходорівської міської ради. Попереднє положення від 15 листопада 2018 року втратило чинність.

Фото без опису

Також депутати  проголосували за  затвердження звітів про виконання місцевих цільових програм Ходорівської міської ради за 2021-2023 роки та проголосували за затвердження  нової  «Програми  удосконалення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Ходорівської міської ради на 2024 рік»,  згідно якої планується збільшити кількість потужних гучномовців на території нашої громади.

Наступним розглядали рішення про призначення заступників міського голови Яремишина Юрія Михайловича та Сороки Олега Петровича. Депутати більшістю підтримали кандидатів.

 Внесли  зміни до персонального складу виконавчого комітету Ходорівської міської ради, а саме ввели в склад Яремишина Юрія Михайловича та Сороку Олега Петровича, заступників міського голови Ходорівської міської ради з питань діяльності виконавчого комітету.

На підставі  заяви депутата Ходорівської міської ради Ленцика Ігора Ярославовича, обраного по єдиному багатомандатному виборчому окрузі від Львівської обласної партійної організації Всеукраїнського об’єднання Батьківщина, депутати прийняли рішення  про дострокове припинення його повноважень депутата.  

З метою забезпечення контролю за дотриманням прав пацієнтів, вимог законодавства при здійсненні медичного обслуговування населення, фінансово-господарською діяльністю закладів охорони здоров’я громади депутатами схвалено рішення «Про наглядову  раду закладу охорони здоров’я». Прийнято Порядок її утворення та Положення, яким керуватиметься наглядова рада у своїй діяльності.

Фото без опису

Враховуючи пропозиції та зауваження родин загиблих, погодили внесення змін до порядку встановлення, обліку та демонтажу пам'ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок.

Окрім того, розглянули питання, що стосуються земельних відносин.Фото без описуФото без опису

В різному депутати заслухали інформацію про виконання плану роботи міської ради за 2023 рік.

По завершенню пленарного засідання міський голова подякував депутатському корпусу за злагоджену роботу, за те, що в умовах воєнного стану усі згуртувалися та активно працюють, вирішують всі важливі питання, що  стосуються життєдіяльності нашої громади.

 Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь