A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Депутати завершили роботу в комісіях.Завтра - ХХ сесія Ходорівської міської ради.

Дата: 10.04.2024 22:29
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

Протягом трьох днів цього тижня  відбувалися засідання  всіх 5  постійних депутатських комісій.

На засіданнях депутати розглянули та погодили проекти рішень про затвердження звітів про виконання місцевих цільових програм Ходорівської міської ради за 2021-2023 роки. А також погодили затвердження  нової  «Програми   удосконалення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Ходорівської міської ради на 2024 рік»,  згідно якої планується збільшити кількість потужних гучномовців на території нашої громади.

Крім цього,  депутати погодили проекти рішень  про найменування вулиці в с.Жирова, про затвердження  «Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти» та «Про наглядову раду комунального закладу охорони здоров’я».

 Розглянуто питання про затвердження двох заступників міського голови Юрія Михайловича Яремишина та Олега Петровича Сороки.    Враховуючи пропозиції та зауваження родин загиблих, погодили внесення змін до порядку встановлення, обліку та демонтажу пам'ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок, внесено зміни до плану роботи міської ради на 2024 рік та заслухано інформацію про виконання плану роботи міської ради за 2023 рік.  

Розглянуто та погоджено виділення коштів з міського бюджету згідно звернень поліцейських в громаді,  Жидачівського  управління національної поліції, військових частин,  КП "Ходорівський водоканал".

Розглянуто питання про внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій населення Ходорівська територіальної громади та підтримки закладів з питань соціального захисту на 2024 -2026 роки, затвердженої рішенням сесії Ходорівської міської ради №3296 від 14.12.2023 року», які  передбачають вжиття заходів щодо соціального захисту військовозобов’язаних, Захисників та Захисниць України які отримали поранення, а також підвищення мотивації та підтримки військовослужбовців-мешканців Ходорівської міської територіальної громади, котрі уклали контракт на проходження військової служби у ЗСУ.

 Земельна комісія збиралася двічі, оскільки на першому засіданні було прийнято  рішення про розгяд питання про  затвердження ТзОВ «Львівські свинки» детального плану території з визначенням планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі - свинарника в селі Жирова після проведення громадського обговорення, яке відбулося 5 квітня 2024 року. Прийнято рішення включити в порядок денний сесії розгляд даного питання і надати дозвіл на розробку проекту землеустрою земельної ділянки.

В різному обговорювалися питання щодо  енергетичної  безпеки громади в разі відсутності електроенергії через подальшого руйнування ворогом критичних об’єктів інфраструктури, щодо запровадження інструментів е-демократії на офіційному сайті міської ради, щодо стану пам’яток сакральної  архітектури.

Участь в роботі комісій взяли міський голова Олег Коцовський, секретар ради Марія Гавінська, заступник міського голови Ольга Мельник, депутати міської ради, керівники та спеціалісти відділів  міської ради та комунальних підприємств, ініціативна група мешканців  с. Жирова.

Детальніше з проектами рішень можна ознайомитися на сайті міської ради в рубриці “Офіційні документи”.

Завтра об 11.00. год. в приміщенні Палацу культури відбудеться чергова ХХ сесія Ходорівської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

  

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь