A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Звіти про виконання місцевих цільових програм в галузі соціального захисту

Дата: 27.03.2024 12:29
Кількість переглядів: 139

Фото без описуДепутати Ходорівської міської ради на  сесії заслухали та затвердили звіти про виконання місцевих цільових Програм.

Сьогодні до вашої уваги публікуємо звіти про виконання програм в галузі соціального захисту, в частині відшкодування  компенсацій за перевезення окремих пільгових категрій громадян

Звіт

про виконання «Програми відшкодування компенсацій за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають на території Ходорівської територіальної громади на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2023 рік»

 

Програма відшкодування компенсацій за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають на території Ходорівської територіальної громади на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2023 рік направлена на організацію пільгового проїзду окремих категорій громадян на приміських маршрутах загального користування та забезпечення компенсації збитків перевізників від пільгових перевезень окремих категорій громадян на приміських маршрутах загального користування.

Основним завдання Програми є дотримання вимог чинного законодавства України щодо пільгових перевезень окремих категорій громадян на міських маршрутах.

 Надаються пільги мешканцям Ходорівської міської територіальної громади на підставі посвідчення, що підтверджує правовий статус окремої категорії пасажира-пільговика. Компенсація втрат за виконання безоплатних перевезень автомобільним транспортом на міських маршрутах окремих категорій пасажирів здійснюється на підставі укладеного підприємством - перевізником договору з Ходорівською міською радою.

 Для отримання компенсації втрат доходу від безоплатного перевезення перевізник подає до Ходорівської міської ради розрахунок втрат від перевезення пільгових категорій.

У 2023 році укладено договір на пільгове перевезння з ТОВ «Миколаївське АТП-14627», який обслуговує три приміських маршрути:

-   Н.Розділ – Ходорів – Молодинче;

-   Н.Розділ - Ч.Острів - Ходорів - Жидачів;

-   Миколаїв  -  Рудківці.

         Так, за 12 місяців поточного року прийняті розрахунки до відшкодування за 7440 поїздок пільговиків на суму 188511,77 гривень.

Звіт

про виконання «Програми компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2021-2023 рр.»

за 2021-2023  роки

Програма компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2021-2023 рр. затверджена рішення сесії Ходорівської міської ради від 22.12.2020 року №41, направлена на організацію пільгового проїзду окремих категорій громадян на залізничному транспорті.

Програма  направлена на розв’язання проблем соціального захисту  мешканців Ходорівської ОТГ,  які  мають  право  пільгового проїзду залізничним транспортом, згідно з діючим законодавством.

Здійснюється компенсація вартості перевезень пільгових категорій громадян на приміських  маршрутах,  відповідно  до  укладеного  договору  з  ВСП «Львівська  дирекція  залізничних  перевезень»  ПАТ «Укрзалізниця» договору,  за  рахунок  місцевого бюджету м. Ходорів.

Для отримання компенсації втрат доходу від безоплатного перевезення окремих категорій пасажирів ВСП «Львівська дирекція  залізничних  перевезень » ПАТ «Укрзалізниця» щомісяця надає до відділу  бухгалтерського обліку та звітності  Ходорівської  міської ради  акти  виконаних  робіт,  облікові  форми  та довідки  сум  збитків  від  продажу  безкоштовних  квитків  пасажирам - пільговикам.

Так, зокрема Ходорівською міською радою відшкодовано у:

  • 2021 році – 500,00тис.грн за перевезення 20291 осіб
  • 2022 році – 600,0тис.грн за перевезення 23043 особи
  • 2023 році – 700,0тис.грн за перевезення 21590 осіб

Реалізація  програми  забезпечила організацію  пільгового  проїзду  окремих  категорій  громадян  на  приміських  маршрутах загального  користування  залізничним  транспортом  та  компенсацію  збитків  перевізнику  від  пільгових  перевезень  окремих  категорій  громадян  залізничним  транспортом  на  приміських  маршрутах  загального користування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь