A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

У Ходорові привітали ювілярів-довгожителів

Дата: 26.03.2024 08:18
Кількість переглядів: 544

       25 березня виповнилось 105 років ходорівчанам Івану Стеку та 95 років Михайлині Земʼяк. У цей день ювілярів вітали заступник міського голови Ольга Мельник та працівники Центру надання соціальних послуг Ходорівської міської ради

Фото без опису
 

 

     Михайлина Григорівна Зем'як народилась у селі Бортники. Сорок років пропрацювала вчителем початкових класів, з яких 30 років присвятила Ходорівській школі №1. Багато років була членкинею Союзу українок та учасницею хорової капели "Мрія". Походить із родини репресованих. Її чоловік Іван був головою Ходорівської Спілки політв'язнів та репресованих, а онук зараз захищає Україну у лавах ЗСУ.

Фото без опису

Фото без опису

        Іван Стек народився у селі Явче Рогатинського району. Після завершення чотирьох класів місцевої школи, його призвали до армії, а згодом на фронт. Пройшов Чехословаччину, Польщу до річки Одри, де під час вибуху снаряду отримав поранення і потрапив до госпіталю. Після травми на фронт більше не потрапляв, а після закінчення війни служив у правдивій армії в Самборі. Повернувшись у рідне село почав займатись сільським господарством, одружився. В 1959 році з дружиною Катериною і сином Михайлом переїхали жити до Ходорова. 12 років пропрацював столяром в міському комунальному господарстві, на будівництві, потім в Міжколгоспбуді (Ходорів) і котельні Жидачівського дорожнього відділу, звідки вийшов на пенсію. Має багато нагород, подяк і відзнак, серед яких Медаль Жукова, за трудову діяльність «Ветеран праці», орден «За мужність ІІІ ступеня» та інші.

Фото без опису

       Весь свій вік чоловік веде здоровий спосіб життя: ніколи не пив і не курив, а секретом свого довголіття вважає те, що кожну хвилину життя він проживає з надією на Бога та за все дякуючи Йому.

Фото без опису

 

        Вітаємо Вас з  ювілеєм! Бажаємо насамперед міцного-міцного здоров’я. Нехай Ви завжди будете оточені увагою, турботою, теплом своїх рідних і близьких. Всіх земних благ Вам, родинного затишку та Божої опіки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь