A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

На навчальному семінарі представників громад ознайомили з особливостями здійснення публічних закупівель на час воєнного стану

Дата: 05.03.2024 11:30
Кількість переглядів: 247

Фото без описуПрацівники Ходорівської міської ради та комунальних підприємств взяли участь у навчальному семінарі щодо актуальних питань здійснення публічних закупівель в умовах воєнного стану, який відбувся в Народному домі м.Стрия.  

Семінар організований Департаментом економічної політики Львівської ОВА спільно з управлінням економіки Стрийської РВА.

Захід зібрав близько 70 уповноважених осіб з питань закупівель Стрийської райдержадміністрації, територіальних громад району та підпорядкованих їм підприємств.

Слід зазначити, що Кабінет Міністрів України 02.02.2024 схвалив Стратегію реформування системи публічних закупівель на 2024-2026 роки та затвердив операційний план її реалізації у 2024-2025 роках. У Стратегії є чітке бачення розвитку та удосконалення публічних закупівель. Тож основною метою семінару було допомогти уповноваженим особам замовника вільно орієнтуватися у нових законодавчих змінах і не допускати помилок у роботі.

Відкрив семінар голова Стрийської РВА Богдан Янко. «Під час війни потреба в ефективному та прозорому використанні коштів є, як ніколи, актуальною. Тож Кабінет Міністрів України максимально адаптував процедури закупівель під нові реалії. Бажаю всім учасникам сьогоднішнього семінару отримати якнайбільше знань, як правильно застосовувати законодавство у сфері публічних закупівель, не допускаючи нецільового використання коштів», - зазначив очільник Стрийщини.

Спікерами семінару були Леся Бордун, начальник управління фінансово аналізу та публічних закупівель Департамент економічної політики Львівської ОДА, Юрій Кузько, виконавчий директор Центр громадського моніторингу та досліджень та Наталя Чернишенко, експерт даного Центру.

Учасників семінару ознайомили з особливостями здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, на час воєнного стану, які нещодавно вступили в дію, та обговорили проблемні питання, що виникають під час здійснення публічних закупівель.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь