A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Шановні жителі Ходорівської громади!

Дата: 23.02.2024 12:55
Кількість переглядів: 2297

Фото без опису

В мережі інтернет поширюється брехлива інформація відносно мене, як голови громади на кшталт того, що я продаю свій житловий будинок, автомобіль, усе майно і збираюсь виїжджати за межі України. Переконливо Вас прошу, не вірити неправдивій інформації, та тим фейкам, які поширюються в соцмережах. Я не збираюсь нікуди виїзджати. Для мене рідний Ходорів переплівся з молоком матері. Як житель міста та голова громади, вважаю, що за своє життя зробив багато корисного для міста Ходорова.  Хочу задати одне питання, а де були ті або їх рідні на початку незалежності нашої держави, коли я, та вже покійні п. М. Вербовський, п. В.Пундор  споруджували пам’ятник Тарасу Шевченку? В цей час дехто виготовляв вентилі для москальського газпрому.

Не буду перераховувати мною зроблене, але Ходорівську лікарню ми витягли з попелу. При ремонті дороги Стрий - Тернопіль на протяжності дороги через громаду було додатково залучено 70,0 млн. грн.. Цим я не хвалюсь, просто наболіло…

Останнім часом всі обговорюють ситуацію довкола лікарні. Так, сталася прикрість при проведені ремонтних робіт міської лікарні. Підрядником було закуплено паркетну дошку на підлогу, сантехнічне обладнання, на яке кошти було витрачено, але воно ще не було встановлене. На даний час всі роботи по влаштуванні підлоги та встановленні сантехнічного обладнання виконані. Ніхто грошей не поклав собі у кишеню. «Дякуючи» недругам поширилася неправдива інформація. Думаю, що їм ще завдасться по заслузі.

Переконаний, що потрібно зійти з розуму, щоб зараз залишити Україну - не дочекаєтеся! А ремонт лікарні ми завершимо, спорудимо спортивний комплекс, де обов’язково при вході на дошці ганьби будуть «красуватися» прізвища тих, які ревно перешкоджали в розвитку та покращенні інфраструктури нашого міста.

Міський голова        Олег  Коцовський.       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь