Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

На Вовчатицькій гімназії встановили меморіальні дошки загиблим випускникам

Дата: 03.02.2024 19:08
Кількість переглядів: 303

Фото без опису
 
 
 
 
2 лютого на відкриття меморіальних дощок прийшли рідні, друзі, представники влади, духовенство та жителі громади. Право відкрити меморіальну дошку Василю Добричу надали дружині та мамі, а Володимиру Кузенку -  мама його дружини. Отець Микола Прунак освятив меморіальні дошки та помолився за упокій душ загиблих героїв.
Назавжди мужніми і незламними залишаться випускники 2013 і 1982 року Вовчатицької загальноосвітньої школи – Василь Добрич та Володимир Кузенко у очах майбутніх поколінь учнів своєї школи. 
 
ДОБРИЧ ВАСИЛЬ ІГОРОВИЧ 
04.10.1998 – 25.01.2023 
 
Захисник України, старший солдат, навідник 1-го аеромобільного взводу 7-ої аеромобільної роти 3-го аеромобільного батальйону військової частини А4350.
Загинув у бою за Україну у районі населеного пункту Благодатне Донецької області. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.
КУЗЕНКО ВОЛОДИМИР СТЕПАНОВИЧ
03.10.1967 – 14.09.2023 
 
Відданий син України, воїн-афганець, молодший сержант ЗСУ у військовій частині А3618. Мужньо стояв на захисті незалежності та територіальної цілісності України від перших днів російсько-української війни.
Даруючи свої вміння та знання для навчання молодого покоління захисників, він служив військовим інструктором у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень