Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Повідомлення про оприлюднення Проекту Детального плану території з визначенням планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі - свинарника в с. Жирова на вул. Коваленка, 2-А

Дата: 23.01.2024 15:20
Кількість переглядів: 1345

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення Проекту Детального плану території з визначенням планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі - свинарника в с. Жирова на вул. Коваленка, 2-А Стрийського району Львівської області (за межами населеного пункту) (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

Проект Детального плану території з визначенням планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі - свинарника в с. Жирова на вул. Коваленка, 2-А Стрийського району Львівської області (за межами населеного пункту).

Детальним планом передбачається будівництво двох свинарників, гноєсховища, кормокухні, складу підстилки та санпропусків на об’єднаній земельній ділянці з зміною цільового призначення з 01.03 Для ведення особистого селянського господарства на 01.13 Для іншого сільськогосподарського призначення.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Ходорівська міська рада Львівської області.

3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

    а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення:

    10 днів з дня оприлюднення повідомлення з 23.01.2024 року до 01.02.2024 року.

  б) способи участі громадськості:

надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Ходорівська міська рада Львівської області (Львівська обл., Стрийський р-н, м. Ходорів, вул. Грушевського, буд. 38).

  в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

01.02.2024 року о 12:00 год. в приміщенні Ходорівської міської ради Львівської області (Львівська обл., Стрийський р-н, м. Ходорів, вул. Грушевського, буд. 38).

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

ЦНАП Ходорівської міської ради Львівської області (81750, Львівська обл., Стрийський р-н, м. Ходорів, вул. Грушевського, буд. 46.

Адреса сайту: https://hodorivska-gromada.gov.ua/.

ґ) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій

ЦНАП Ходорівської міської ради Львівської області (Львівська обл., Стрийський р-н, м. Ходорів, вул. Грушевського, буд. 46), ел. адреса: arh.khodoriv@ukr.net. Строки подання зауважень та пропозицій – з 23.01.2024 року до 01.02.2024 року.

д) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Ходорівська міська рада Львівської області.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування

Не передбачена.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь