Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

83 дітей громади забезпечено зимовим одягом від ЮНІСЕФ

Дата: 12.01.2024 15:14
Кількість переглядів: 343

Фото без описуУ п’ятницю,  12 січня 2024 року Міжнародний фонд охорони здоров’я  та навколишнього середовища «Регіон Карпат NEEKA», що є виконавчим партнером Дитячого фонду  ООН (ЮНІСЕФ) у справах біженців в Україні, в рамках проєкту «Багатосекторальна програма конвергенції з гуманітарного реагування та якнайшвидшого відновлення на заході України» вдруге надав мешканцям Ходорівської громади гуманітарну допомогу у вигляді дитячого зимового одягу, ковдр, підгузків та психологічної  допомоги.

Насамперед ЮНІСЕФ підтримав:

  • сім’ї у складних життєвих обставинах,  у яких троє і більше дітей;
  • діти, які постраждали від домашнього/гендерного насильства;
  • діти в сім’ях, де є один з батьків; 
  • діти, де батьки з інвалідністю;
  • діти з особливими освітніми потребами;
  • діти із сімей ВПО.

Цього разу вдалось частково охопити дітей, чиї батьки зараз служать у лавах Збройних Сил України. Важливо розуміти, для того, щоб у подальшому можна було сформувати потребу у гуманітарній допомозі, та подавати запити благодійним організаціям на її отримання, сім’ї військовослужбовців, які  потребують надання соціальної послуги консультування, інформування та натуральної допомоги повинні звернутись із заявою до Центру надання соціальних послуг,  який знаходиться за адресою м.Ходорів, вул. Львівська, 39, або за телефоном 0974405340.

У рамках проєкту Міжнародний фонд охорони здоров’я  та навколишнього середовища «Регіон Карпат NEEKA» роздав 83 набори теплого одягу для дітей віком від 1 до 8років, які відносяться до вразливої категорії населення громади.  Діти отримали: зимову куртку, теплі штани, термобілизну, светр, шапку, шарф, рукавиці, шкарпетки, зимове взуття, ковдру та підгузки. Ці комплекти зимового одягу створені з урахуванням потреб дітей і адаптовані для різних вікових груп. При роздачі одягу, одночасно, з дітьми працював психолог від благодійника та Центру надання соціальних послуг.   

Програма ЮНІСЕФ координується комунальною установою «Центром надання соціальних послуг» Ходорівської міської ради, які, діючи в інтересах дітей, визначили їх потреби  в зимовому одязі. 

Крім цього, того ж дня підписано Меморандум про співпрацю між МФОЗНС «Регіон Карпат NEEKA» та комунальною установою «Центром надання соціальних послуг» Ходорівської міської ради задля консолідації зусиль сторін для підтримки певних категорій дітей бенефіціарів в Ходорівській громаді  та переведення цього зобов’язання у площину практичних дій.

Ходорівська міська територіальна громада  висловлює подяку  Міжнародному фонду охорони здоров’я  та навколишнього середовища «Регіон Карпат NEEKA»,  які у своїй діяльності відстоюють права і добробут кожної дитини, де б вона не знаходилася,  докладаючи особливих зусиль для охоплення найуразливіших дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь