Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Бюджет Ходорівської міської ради за 2023 рік виконано!

Дата: 12.01.2024 14:42
Кількість переглядів: 294

Фото без опису      До загального фонду бюджету Ходорівської міської ради протягом року мобілізовано податкових та неподаткових платежів в сумі 108453,0  тис.грн., або 105,0% до планових показників – 103288,1 тис.грн. Темп росту таких надходжень до відповідного періоду минулого року склав 105,0 %, при тому, що у листопаді 2023 року вилучено із бюджету 621,3 тис.грн. військового податку.

        Із врахуванням міжбюджетних трансфертів до загального фонду  бюджету Ходорівської міської ради  надійшло доходів в сумі  215115,8 тис.грн., або 102,45% .

      За оперативною інформацією Департаменту фінансів у Львівській області  із 73 територіальних громад Львівщини планові показники за доходами виконано по 58 громадах (79%).

       Надходження до бюджету громади у вигляді офіційних трансфертів становлять 106662,8 тис.грн., з яких:

► освітня субвенція  - 62311,2 тис.грн.;

► базова дотація - 42661,3 тис.грн.;

► субвенція з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції - 237,1 тис.грн.;

► субвенція з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету - 35,9 тис.грн.;

► інші субвенції з місцевого бюджету - 372,3 тис.грн.;

► субвенція з місцевого бюджету на виконання окремих заходів з реалізації соціального проекту «Активні парки - локації здорової України» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету - 156,9 тис.грн.;

► субвенція з місцевого бюджету на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 888,1 тис.грн.

       До спеціального фонду бюджету громади надійшло платежів і зборів в сумі 4585,4 тис.грн., в тому числі: за рахунок власних надходжень бюджетних установ – 3169,8 тис.грн. (в т.ч. благодійні внески, гранти та дарунки – 1940,1 тис.грн.); за рахунок коштів екологічного податку – 70,5 тис.грн; надходження коштів від відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва – 4,5 тис.грн.; грошові стягнення за шкоду, заподіяну порушенням законодавства про охорону навколишнього природного середовища внаслідок господарської та іншої діяльності – 15,2 тис.грн.; кошти від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення 1325,4 тис.грн.

          Надходження у вигляді офіційних трансфертів до спеціального фонду бюджету становлять 5564,7 тис.грн., з яких:

► субвенція з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції – 249,2 тис.грн.;

► субвенція з місцевого бюджету на виконання інвестиційних проектів – 4802,6 тис.грн.;

► інші субвенції з місцевого бюджету – 512,9 тис.грн.

Загалом до спеціального фонду бюджету надійшло коштів в сумі 10150,1 тис.грн.

       Протягом 2023 року проведено видатків за рахунок коштів загального фонду (з врахуванням міжбюджетних трансфертів) на загальну суму 190474,1 тис. грн., що становить 98,23%  до запланованих видатків.

       В основній своїй частині  видатки спрямовувалися на оплату праці працівників освіти, культури, соціального захисту, органу місцевого самоврядування, на оплату енергоносіїв та комунальних послуг бюджетних установ, придбання продуктів харчування для дошкільних, загальноосвітніх, медичних закладів, оплату видатків на оборону, проведення поточних ремонтів, виплату матеріальних допомог малозабезпеченим громадянам і інші видатки на реалізацію місцевих цільових Програм.

     За спеціальним фондом бюджету протягом вказаного періоду проведено видатків на загальну суму 33945,3 тис.грн., що становить 86,0% до затверджених планових показників. Кошти спрямовано в основному на проведення видатків капітального характеру (капітальні ремонти приміщень установ освіти, культури, медицини, капітальні ремонти об’єктів житлово-комунального господарства, придбання основних засобів).

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь