Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Звітують поліцейські офіцери громади

Дата: 08.01.2024 16:28
Кількість переглядів: 573

Фото без опису08 січня 2024 року, в приміщенні Ходорівської міської ради, поліцейські офіцери громади, Зварич Ярослав та Кулецький Володимир  звітували  щодо стану дотримання правопорядку на території Ходорівської громади та вжитих заходів із запобігання правопорушень. 

У  звіті були вказані напрямками діяльності поліцейського громади, а саме: профілактична робота, охорона громадського порядку, надання допомоги жителям громади з різних питань, криміногенна обстановка на території громади, скоєні адміністративні та кримінальні правопорушення.

Під час звіту було зазначено, що позитивних результатів в роботі вдалося досягти завдяки об’єднанню зусиль, цілковитого взаєморозуміння та взаємодії органу місцевого самоврядування, поліції та жителів нашої громади, які поважають закон і права інших громадян.

За січень – грудень 2023 року поліцейськими офіцерами громади Ярославом Зваричем та Володимиром Кулецьким які обслуговують Ходорівську територіальну громаду, зокрема поліцейські дільниці в межах міста Ходорова та Вербицького старостинського округу  було розкрито 10 кримінальних правопорушень. Серед них: вчинення крадіжок, спричинення тілесних ушкоджень, вчинення домашнього насильства.

Протягом 2023 року поліцейськими було розглянуто 461 звернення громадян.

Протягом цього ж часу офіцерами було задокументовано 215 адміністративних правопорушень, з яких: за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) - 25 адміністративних протоколів, за вчинення дрібної крадіжки( ст. 51 КУпАП) -5 адміністративних протоколів, постанов за порушення громадянами строків реєстрації вогнепальної зброї (ст. 192 КУпАП)-2, постанов за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезому стані в громадському місці (ст. 178 КУпАП) -20, постанов за куріння тютюнових  виробів у заборонених місцях  (ст. 175-1КУпАП) -6 та інші порушення в сфері безпеки дорожнього руху.

Протягом поточного року поліцейські офіцери неодноразово залучалися до пошукових заходів по встановленню місцезнаходження уламків ракет на території Львівської області.

Також поліцейськими проводилась профілактична робота із раніше судимими з метою недопущення вчинення нових злочинів чи правопорушень, здійснювався контроль відносно раніше судимих  осіб, яким судом встановлено адміністративний нагляд., або домашній арешт. За наявності вчинення правопорушень вказана категорія осіб притягалась до відповідальності згідно чинного законодавства України.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь