A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ ХОДОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 17.11.2023 12:12
Кількість переглядів: 525

Фото без опису16 листопада 2023 року відбулася чергова ХУІІ сесія Ходорівської міської ради під головуванням міського голови Олега Коцовського. Участь в засіданні взяли 21 з 25 депутатів ради. 

Присутні хвилиною мовчання  вшанували пам'ять полеглих захисників та захисниць України, а також депутата Ходорівської міської ради Юрія Івашківа.

Після детального вивчення та обговорення питань порядку денного сесії на засіданнях постійних депутатських комісій, які працювали напередодні сесії, депутати підтримали всі проекти рішень  та прийняли відповідні рішення.

До порядку денного додатково було внесено дві пропозиції щодо розгляду питань: про розроблення історико-архітектурного опорного плану міста Ходорова та про розгляд листа територіального управління БЕБ у Львівській області.

Депутати  затвердили звіт про виконання   бюджету  Ходорівської міської ради  за 9-ть місяців 2023 року, внесли зміни до Програми про виконання   бюджету  Ходорівської міської ради  за 9-ть місяців 2023 року та до програми інформатизації «Цифрова Ходорівщина» на 2022-2024 роки, затвердили Програму «Покращення матеріально-технічного становища Управління Державної казначейської служби України».

Надано дозвіл та виділено кошти у сумі 200 тисяч гривень на придбання безпілотників. Внесено зміни до бюджету на 2023 рік, в тому числі в межах кошторисних призначень відповідно до звернень керівників структурних підрозділів. Затверджено рішення виконавчого комітету, прийнятих  в міжсесійний період.

Депутати прийняли рішення про дострокове припинення повноважень     депутата Ходорівської міської ради VIII скликання Івашківа Юрія Богдановича у зв’язку із смертю.

Затверджено Положення та Регламент про Центр надання адміністративних послуг Ходорівської міської ради, а також новий перелік   адміністративних послуг, які надаються  через  Центр.

Прийнято рішення про зміну назв комунальних  закладів  загальної середньої освіти І-ІІ ступенів та затвердження Статутів в новій редакції. Дані школи відтепер будуть називатися гімназіями. Гімназії  в Дулібах присвоєно назву імені Братів Вишиваних.

Надано дозвіл на безоплатну передачу об’єктів нерухомого майна колишньої школи в  селі Рудківці.  В даному приміщенні буде функціонувати ФАП та розміщуватися  житло для сім’ї з числа внутрішньо переміщених осіб.

При комунальній установі  «Центр надання соціальних послуг»  створено сервісний офіс у справах ветеранів та введено посаду психолога.

Затверджено положення про пожежно-рятувальний підрозділ для забезпечення добровільної пожежної охорони Ходорівської міської ради, передано безоплатно генератор з балансу КП «Ходорівводоканал» на баланс відділу освіти, молоді та спорту.

Розглянуто ряд земельних питань. Зокрема, щодо надання дозволів  на розроблення, а також затвердження детальних  планів території визначення планувальних обмежень та параметрів забудови земельних ділянок, про розроблення історико-архітектурного опорного плану міста Ходорова, щодо надання дозволу на розроблення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок  за межами населених пунктів, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) та передачі її безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, гаражу, для передачі в оренду, продажу,  а також щодо поділу земельних ділянок. Вилучено земельні ділянки з користування громадян на підставі їх заяв про вилучення, а також затверджено акти обстеження та узгодження меж земельних ділянок. Внесено зміни та скасовано окремі рішення міської ради.

В результаті  розгляду листа територіального бюро економічної безпеки у Львівській області  депутати прийняли рішення  вважати за доцільне не припиняти зобов’язання  за договором підряду №20/07-23 від 21.07.2023 року на роботи по об’єкту: «Будівництво спортивного корпусу із залом, адміністративно - побутовими приміщеннями та приміщеннями для індивідуальної силової підготовки по вул. Шевченка,35 в м.Ходорові, посилити контроль  за проведенням публічних закупівель під час воєнного стану та  вживати заходи щодо залучення коштів з місцевих бюджетів, грантових коштів та інших джерел незаборонених законодавством.Дане рішення буде скеровано до територіального управління БЕБ у Львівській області.

Інформовано присутніх про розгляд депутатських звернень в міжсесійний період та прийнято звернення до Кабінету Міністрів України про недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну.

З усіма  рішеннями, прийнятими на пленарному засіданні ХУІІ сесії Ходорівської міської ради,   можна буде ознайомитись на офіційному сайті міської ради у розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь