A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

202 дітей громади отримали комплекти зимового одягу від ЮНІСЕФ

Дата: 17.11.2023 12:08
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

У вівторок,  14 листопада 2023року Міжнародний фонд охорони здоров’я  та навколишнього середовища «Регіон Карпат NEEKA», що є виконавчим партнером Дитячого фонду  ООН (ЮНІСЕФ) у справах біженців в Україні, в рамках проєкту «Багатосекторальна програма конвергенції з гуманітарного реагування та якнайшвидшого відновлення на заході України» надав мешканцям Ходорівської громади гуманітарну допомогу у вигляді дитячого зимового одягу та психологічної  допомоги.

Насамперед ЮНІСЕФ підтримав:

  • сім’ї у складних життєвих обставинах,  у яких троє і більше дітей;
  • діти, які постраждали від домашнього/гендерного насильства;
  • діти в сім’ях, де є один з батьків; 
  • діти, де батьки з інвалідністю;
  • діти з особливими освітніми потребами;
  • діти із сімей ВПО.

В рамках проєкту ЮНІСЕФ роздав 202 набори теплого одягу для дітей віком від 1 до 14 років, які відносяться до вразливої категорії населення громади.  Діти отримали: зимову куртку, теплі штани, термобілизну, светр, шапку, шарф, рукавиці, шкарпетки, зимове взуття, антисептик. Ці комплекти зимового одягу створені з урахуванням потреб дітей і адаптовані для різних вікових груп. При роздачі одягу, одночасно, з дітьми працював психолог від благодійника.    

Програма ЮНІСЕФ координується комунальною установою «Центром надання соціальних послуг» Ходорівської міської ради, які, діючи в інтересах дітей, спільно з службою у справах дітей,  відділом освіти, спорту та молоді виконавчого комітету Ходорівської міської ради та відділом соціального захисту населення виконавчого комітету Ходорівської міської ради  визначили потреби  дітей в зимовому одязі. 

Крім цього,  підписано Меморандум про співпрацю між МФОЗНС «Регіон Карпат NEEKA» та комунальною установою «Центром надання соціальних послуг» Ходорівської міської ради задля консолідації зусиль сторін для підтримки певних категорій дітей бенефіціарів в Ходорівській громаді  та переведення цього зобов’язання у площину практичних дій.

Ходорівська міська територіальна громада  висловлює подяку  Міжнародному фонду охорони здоров’я  та навколишнього середовища «Регіон Карпат NEEKA», що є виконавчим партнером Дитячого фонду  ООН (ЮНІСЕФ) у справах біженців в Україні, які у своїй діяльності відстоюють права і добробут кожної дитини, де б вона не знаходилася,  докладаючи особливих зусиль для охоплення найуразливіших дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь