A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбувся перший тренінг робочої групи з питань гендерно орієнтованого підходу у бюджетному процесі з Наталією Свідерською

Дата: 10.11.2023 10:09
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

 

09 листопада 2023 року відбувся перший візит та тренінг для робочої групи з питань гендерно орієнтованого підходу у бюджетному процесі, який провела  консультантка  Наталія Свідерська. Метою заходу є гендерний аналіз та навчання представників органів місцевого самоврядування з питань гендерно орієнтованого бюджетування (ГОБ).  

Ходорівська міська територіальна громада включена до складу 8-ми пілотних громад Львівської області, які беруть участь у реалізації заходів спрямованих на посилення спроможності українських громад у реагуванні на конфлікт та зумовлену ним економічну кризу за допомогою гендерно чутливого соціального захисту та соціальних послуг, що проводяться ГО «Бюро тендерних стратегій і бюджетування» у партнерстві з ЮНІСЕФ.   Реалізація проєкту заплановано протягом жовтня-грудня 2023р.

Розпорядженням міського голови створено робочу групу з впровадження гендерного орієнтованого бюджетування в бюджетному процесі громади до складу якої входять  керівники установ освіти, соціального захисту, культури.

Для громади буде надано експертно-консультативну підтримку щодо гендерно орієнтованого підходу у бюджетному процесі (ГОБ):

  • проведення онлайн та офлайн навчання для робочих груп з ГОБ щодо викликів та можливостей застосування ГОБ в умовах нових викликів;
  • експертний супровід у питанні проведення гендерного аналізу потреб та ризиків планування і бюджетування на рівні громад послуг для дітей та сімей.

Ходорівська міська територіальна громада сподівається на подальшу плідну співпрацю у рамках проєкту, що сприятиме подальшому розвитку громади.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь