A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Заходи Молодіжного центру

Дата: 31.10.2023 09:26
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

 

Минулого тижня КУ “Молодіжний центр” Ходорівської міської ради провів декілька заходів, спрямованих допомогти молоді краще виходити з важких ситуацій сучасних реалій життя.

23 жовтня у ЗЗСО №5 с.Грусятичі голова Молодіжної ради Марта Макух провела лекцію-тренінг на тему "Stop Булінг". Учнів ознайомили з формами та видами булінгу. На тренінгу діти самі шукали методи, які допоможуть уникнути будь-якої агресії з боку однолітків, як також і самим не створювати психічної чи фізичної шкоди ближнім.

Учнів школи також ознайомили із роботою КУ "Молодіжний центр" Ходорівської міської ради, який знаходиться за адресою м.Ходорів, вул.Шевченка 21 на базі Ходорівського Центру дитячої та юнацької творчості.

27 жовтня для учнів 6-7 класів ОЗЗСО №1 м.Ходорів було проведено психологічний тренінг на тему "Як подолати стрес війни", де запрошеним експертом була психолог Мар’яна Грай.

А вже 28 жовтня цей тренінг змогли відвідати всі бажаючі у приміщенні Молодіжного центру. Мета тренінгу: допомогти молоді громади побороти страхи та стрес від подій, що пов’язані з війною. Молодь була активна в обговоренні, практичних вправах та отримала кілька порад як боротись з стресом.

Після тренінгу учасники були запрошені на "Зустріч молоді", де спеціаліст Молодіжного Центру Іван-Станіслав Духній у неформальній і творчій атмосфері залучив молодь до створення ідеї майбутнього заходу. Всі учасники пропонували круті ідеї, методи їх реалізації та локації для проведення. Було приємно бачити серед учасників заходу активну молодь з с.Чорний Острів та с.Дуліби. Сподіваємось, що наша сім’я з часом збільшуватиметься. Після обговорення діти мали можливість пограти в настільні ігри та весело поспілкуватися один з одним.

До слова, Молодіжний центр Ходорівської громади створений бути безпечним простором, де молодь може розвиватись долучаючись до різноманітних заходів, активних подій та проводячи весело і різнобічно свій вільних час.

Події відбулися в рамках проєкту "Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області", що реалізується Львівським обласним молодіжним центром за підтримки Управління молоді та спорту Львівської ОДА в рамках програми, що імплементується Платформа Ініціатив "Теплиця" за фінансової підтримки UNICEF Ukraine та уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KFW.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь