A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Аграрії Львівщини можуть отримати грант до 250 тисяч гривень в рамках проєкту «Плекаємо своє»

Дата: 31.10.2023 08:38
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

 

Загальний фонд проєкту підтримки бізнесу в Україні «Плекаємо своє» становить 1млн гривень, завдяки якому підприємці можуть отримати фінансову підтримку для розвитку власної справи, релокації чи інших цілей, пов’язаних із безпосередньою діяльністю бізнесу. Фонд що буде розділено на 4 частини по 250 тис грн і виплачено кожному з 4 переможців Конкурсу з чотирьох категорій: «Реальний економічний тил», «Ветеранська сила», «Підтримка для розвитку» та «Бонусна категорія». Про це повідомив департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації з посиланням на Фінансовий сайт «Мінфін», який спільно з UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard запустили цей проєкт підтримки.

Учасниками проєкту можуть бути громадяни України, які є засновниками (учасниками) юридичних осіб, що зареєстровані та діють на території України. Щоб подати заявку на участь у проєкті, учасники заповнюють анкету та надають необхідну інформацію про діяльність юридичної особи. Якість заповнення анкети та надання вичерпної інформації про діяльність юридичної особи впливає на вибір журі. Особи, які здійснюють свою господарську діяльність як ФОП, участі у проєкті не беруть.

Детальніше дізнатись про проєкт та подати заявку на участь можна за посиланням: https://1ll.ink/GGPBc

Останній день подачі заявки: 27 листопада.

«Вартує наголосити, що журі проєкту до 12 грудня обирає 3 переможців у категоріях «Реальний економічний тил», «Ветеранська сила» та «Підтримка для розвитку», а також 37 фіналістів, що претендують на перемогу в «Бонусній категорії». У Києві 21 грудня відбудеться церемонія оголошення/визначення переможців проєкту. Організатори оголосять переможців 3 категоріях, а переможець «Бонусної категорії» буде обраний з-поміж визначених раніше компаній під час церемонії шляхом рандомного витягування картки з назвою компанії одним з членів журі», - наголосила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Tetiana Hetman


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь