Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Знову час приспустити прапор з жалобною чорною стрічкою…

Дата: 18.09.2023 12:12
Кількість переглядів: 11093

Фото без опису

На жаль, золота осінь цьогоріч щедра для нашої громади на трагічні новини. Вовчатичі і вся Ходорівська громада з сумом і жалем приймає звістку про смерть ще одного Воїна – Кузенка Володимира Степановича, 03 жовтня 1967 року народження, уродженця села Вовчатичі.

У 1982 році Кузенко В.С. закінчив Вовчатицьку школу, у пам’яті однокласників назавжди залишиться добрим і відданим другом.

У Ходорівському училищі здобув професійно-технічну освіту. Володимир Степанович брав участь у бойових діях в Афганістані, за покликом душі захищав незалежність та територіальну цілісність України, як учасник АТО. Призваний на військову службу в жовтні 2018 року. І тепер, після повномасштабного вторгнення, не залишився осторонь, бо з власного досвіду знав, що таке війна.

Використовуючи свої знання та досвід Володимир Степанович все робив, щоб наблизити перемогу. Останнім часом був військовим інструктором в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, більш відомому як «Яворівський військовий полігон», молодший сержант, старший водій автомобільного взводу роти матеріального забезпечення військової частини А 3618.  На жаль,  захворів та не зміг здолати  недугу, помер 14 вересня 2023 року.

Словами важко загоїти у серці болючу рану втрати, адже передчасна смерть найріднішої людини – велике випробування для сім’ї.

Прощання з нашим захисником, воїном відбудеться завтра,   19 вересня 2023 року.

Траурний кортеж прибуває до Ходорова по маршруту м.Львів – м.Бібрка – с.Дев’ятники  - м.Ходорів – вулиця Львівська – вулиця Грушевського, де на  Алеї Небесної Сотні орієнтовно об 11.30.-12.00. год. відбудеться панахида.

Після панахиди,  відбудеться чин похорону в Церкві Св. Косми і Дам'яна (м.Ходорів).  Поховають Володимира на міському кладовищі.

Просимо всіх гідно зустріти  і належним чином вшанувати пам'ять захисника України!

В цю гірку мить щиро поділяємо горе та разом з родичами, друзями, однокласниками і бойовими побратимами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Вічная пам’ять…

 

училищі здобув професійно-технічну освіту. Володимир Степанович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь