A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Міжнародна організація HelpAge Ukraine - Представництво HelpAge International в Україні продовжує реалізовувати на території Ходорівської громади гуманітарну програму  для постраждалих від війни.

Дата: 17.08.2023 15:57
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

Проектна діяльність спрямована на поліпшення здоров’я, благополуччя, гідності та незалежності постраждалих від гуманітарної кризи літніх людей з числа ВПО (60+) та людей з інвалідністю(60+) в Україні та тих, хто їх доглядає, шляхом просування їх знань, свободи дій, розширення прав та можливостей, а також безпечного та гідного доступу до товарів, пов’язаних із здоров’ям та доглядом, послугами та підтримкою.

Представництво HelpAge International в Україні, як одна з небагатьох міжнародних організацій, які діють в Україні, змогли швидко відреагувати на базові потреби сорока осіб похилого віку (60+) з числа ВПО, розпочавши першочергові заходи з надання  психосоціальної підтримки та грошової багатоцільової допомоги. 

Окремим сегментом підтримки ВПО є надання соціального супроводу двома соціальними робітниками, зокрема: Іриною Костик  та Людмилою Котурбач, які є мешканцями нашої громади та перебувають у трудових відносинах із партнером. 

Ходорівська міська територіальна громада висловлює взаємну довіру та повагу Представництву HelpAge International в Україні.  Дякуємо нашим партнерам за тісну співпрацю та реалізовану допомогу ВПО, віримо у ваші лідерські можливості та очікуємо вирішення  проблем людей похилого віку під час війни.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь