A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

10 днів відпочинку у Gmina Strawczyn пролетіли як одна мить

Дата: 16.08.2023 15:10
Кількість переглядів: 1159

Фото без опису

Наші діти – наше майбутнє. Що треба зробити, щоб діти були здорові і щасливі? Звичайно, організувати якісний відпочинок.
Висловлюємо щиру вдячність Ходорівській міській раді , Відділу освіти, молоді та спорту за організацію активного відпочинку, повноцінне оздоровлення та змістовний відпочинок у Польщі для учнів нашої громади , батьки яких  віддали своє життя,захищаючи державу від клятого ворога та зараз стоять на сторожі неньки України.
10 днів у Gmina Strawczyn пролетіли як одна мить. Щодня для дітей представниками гміни організовувалися тематичні заходи.
Учасники активно долучалися  до різноманітних конкурсів, майстер -класів по ліпки з глини, розважались з аніматорами, з цікавістю відвідували музей H.Sienkievicha у Oblęgorek, екскурс по ратувально- пожежні службі Стравчина, батутний центр Park trampolin Fly Sky, із захопленням спостерігали за мініатюрами найвідоміших архітектурних споруд країн світу в Парку Мініатюр в Krajno, плавали в басейні спорткомплексу "ORLIKU",переглядали фільми в кінотеатрі, відвідування меси у костелі Стравчина, піднімались на гору Perzova та насолоджувалися краєвидами місцевості з височини.

Кожен день у таборі для учнів був цікавою, новою історією, яка наповнювалася веселим дитячим сміхом, відкриттями, здивуванням та очікуванням чогось нового.
Такі моменти у житті  кожного залишаться яскравою сторінкою з великим багажем вражень та вдячності. Щиро дякуємо усім учасникам та іноземним спонсорам такого цікавого проєкту!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь