A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Ходорівська громада приймає участь у пілотному проекті щодо запровадження інституту помічника ветерана

Дата: 09.08.2023 09:48
Кількість переглядів: 1032

Фото без опису

Ходорівська міська територіальна громада приймає участь у пілотному проекті Мінветеранів щодо реалізації експериментального проекту щодо запровадження інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя.

В Львівській області  участь в експериментальному проекті беруть 15 територіальних громад, серед яких є Ходорівська міська територіальна громада, яка стала майданчиком для проведення експерименту.

Помічником ветеранів може стати  громадянин України, який є ветераном війни або особою, яка має особливі заслуги перед Батьківщиною, або членом їх  сімей, або постраждалим учасником Революції Гідності, або членом сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни, або членом сім’ї загиблого ( померлого) Захисника чи Захисниці України, здобув освіту  за ступенем не нижче молодшого бакалавра та пройшов відбір.

Тому, розпорядженням Ходорівського міського голови від 31.07.2023 №3/129 створено  Комісію з проведення  співбесід для відбору кандидатів у помічники ветеранів в Ходорівській міській територіальній громаді, затверджено її склад та Порядок роботи Комісії.  До складу Комісії  ввійшли представники Мінветеранів, обласної державної адміністрації, працівники Ходорівської міської  ради, ЦНАПу, ЦНСП,  волонтери, психолог, представник громадськості. Комісія, відповідно до розробленого графіку, засідала 08.08.2023р. Бесіда проводилася в режимі відеоконференції.  Наразі, у співбесіді брала участь тільки  одна особа, яка проявила високий рівень компетенцій.

Наразі, в Мінветеранів триває процес відбору кандидатів на посади помічників ветеранів.

Якщо кандидати на посаду помічника ветерана бажають долучитися до проєкту і відчувають в собі потенціал соціально активної й небайдужої особистості, ще мають час, аби подати заяву в електронній формі на участь у конкурсі винятково через інформаційний портал Е-ветеран (https://eveteran.gov.ua).

Докладніше про умови участі у проєкті та загалом його мету започаткування можна довідатися за посиланням https://mva.gov.ua/ua/pomichnik-veterana/opis-proyektu

Також у форматі листування працює електронна пошта інформаційної підтримки цієї ініціативи: asistantsupport@mva.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь