A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Оголошення про затвердження нормативних грошових оцінок земель в межах міста Ходорів та населених пунктів с.Вовчатичі, с. Добрівляни, с. Загірочко, с. Отиневичі, Стрийського району, Львівської області

Дата: 05.07.2023 14:34
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

 

     

 

     Відповідно до рішень ХІІІ сесії VІІІ скликання Ходорівської міської ради від 07.02.2023року за № 2514 та ХV сесії VІІІ скликання Ходорівської міської ради від 27.06.2023року за № 2932, № 2933, № 2934, № 2935 затверджено технічні документації з нормативних грошових оцінок земельних ділянок в межах території Ходорівської територіальної громади, Стрийського району, Львівської області, зокрема: в межах міста Ходорів та населених пунктів                  с. Вовчатичі, с. Добрівляни, с. Загірочко, с. Отиневичі.

      Норматив капіталізованого рентного доходу для земель житлової та громадської забудови, земель рекреаційного призначення, земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, а також для земельних ділянок, які не віднесені до категорії земель за основним цільовим призначенням на 01 січня 2020року – 133,0грн./кв.м. 

     Норматив капіталізованого рентного доходу земельних ділянок в межах в межах міста Ходорів та населених пунктів с. Вовчатичі, с. Добрівляни,                   с. Загірочко, с. Отиневичі, вводиться в дію з 01.01.2024року. 

Суб'єктам господарювання, а саме: фізичним та юридичним особам, які використовують земельні ділянки на праві приватної власності, постійного користування та оренди, з дня введення в дію нової нормативної грошової оцінки земель, які розташовані в межах в межах міста Ходорів та населених пунктів с. Вовчатичі, с. Добрівляни, с. Загірочко, с. Отиневичі, відповідно до положень ст. 286.2 Податкового кодексу України та ст.ст. 5, 13 Закону України "Про оцінку земель" замовити через Центр надання адміністративних послуг або електронні сервіси Держгеокадастру України, витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку земель для нарахування сплати земельного податку та орендної плати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь