Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Пропонуємо ознайомитися з інформацією про реалізацію пілотного проєкту «Пакунок малюка»

Дата: 16.05.2023 15:36
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

 

Це одноразова натуральна допомога, що надається кожній сім’ї при народженні немовляти, яку можна отримати в грошовій або натуральній формі. Відтак, підсумовуючи, за квітень було здійснено виплати на рахунки 13877 отримувачів на суму 95,2 млн грн. та видано 2028 пакунків в натуральній формі.

Щоб отримати одноразову допомогу, ви можете звернутися особисто до органу соціального захисту або Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) за місцем проживання або ж подати заявку через портал Дія.

При особистому зверненні вам потрібно:

мати з собою заяву одного з батьків, свідоцтво про народження дитини, особистий банківський рахунок для соціальних виплат та, у разі народження дитини за межами України, документи, що засвідчують народження дитини та рішення суду про встановлення опіки для опікунів;

онлайн, зареєструвавшись або авторизовавшись у кабінеті електронних послуг Міністерства соціальної політики, заповнивши онлайн-форму на отримання послуги та наклавши особистий електронний підпис;

через електронний сервіс “єМалятко” на порталі Дія.

Отримання “пакунку малюка” в натуральній формі здійснюється закладом охорони здоров’я при народженні дитини або структурним підрозділом з питань соціального захисту населення за місцем проживання/перебування отримувача.

Грошова компенсація вартості “пакунку” призначається, якщо звернення надійшло не пізніше, ніж через 12 місяців з дня народження дитини. Для цього отримувач може звернутися шляхом надсилання заяви та документів поштою до відповідного структурного підрозділу з питань соціального захисту населення або під час використання послуги “єМалятко”.

Звертаємо вашу увагу на те, що "Пакунок малюка" - це невід'ємна частина соціальної підтримки для кожної сім'ї з немовлям, яка дає змогу забезпечити своїх малюків всім необхідним з перших днів життя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь