Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Від імені Ходорівської громади напередодні Дня матері працівники Центру надання соціальних послуг відвідали матерів загиблих військовослужбовців, які віддали своє життя за наше майбутнє.

Дата: 14.05.2023 16:50
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

Травень – місяць Матері Божої, Яка є прикладом для перемоги над випробуванням та зневірою, Яка благословила у Хресну путь Свого єдиного Сина – Спасителя людства. У травні, коли прокидається від сну природа, коли у блакиті дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас Свято Матері.

Не для усіх матерів цьогорічне свято буде таким радісним, як попередні, бо син не зможе привітати їх особисто, не прийде зранку з букетом квітів, чи може, за своїми турботами, і зовсім забуде про цей день, бо він зараз боронить Батьківщину. А когось син взагалі більше ніколи не привітає, бо загинув захищаючи рідну країну.

Тому у цей день ми хочемо привітати усіх матерів, чиї серця зараз у тривозі чи у великому сумі, передати їм щиру вдячність за виховання синів, які зараз, ризикуючи життям, захищають нас усіх, за те, що посаджені у серцях їхніх дітей зерна добра проросли людяністю та любов’ю до рідної землі.

Напередодні Дня Матері КУ «ЦНСП» спільно із Молодіжною радою провели акцію «Лист Матері Героя», під час якої старшокласники шкіл міста писали листи матерям, чиїх синів забрала війна та тих, чиї діти і зараз боронять українську землю. У листах дітей, які зараз тільки готуються до дорослого життя, але вже розуміють ціну, яку платять Матері сучасних Героїв України, були вітання та слова вдячності, щоб хоч на хвилинку розрадити жінок у цей день.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь