Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Черговий каприз депутатів Галицької партії та  так званої «СІЧІ»

Дата: 25.04.2023 10:31
Кількість переглядів: 1842

 

03 березня 2023 року на you tube каналі вийшла чергова інформація, яка стосується заміщення посади директора ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 ім. Романа Точина м. Ходорів та перевірки роботи кафе «Прага».

Так ставимо вас до відома, що відповідно до типового Положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти Львівської області під час воєнного стану необов’язково проводити конкурси на заміщення вакантних посад, а можна призначати на посаду лише розпорядженням керівника відповідного підрозділу до завершення воєнного стану, з подальшим проведенням конкурсу, що і керівник відділу освіти виконавчого комітету Ходорівської міської ради, не порушуючи законодавства, зробила.

Галицька партія з перших днів новообраної міської ради заявила про жорстку опозицію до обраної влади. А тому, прошу не «фейкати» і не плакати, що ваші зауваження не беруться до уваги. Майте терпіння дочекатися чергових виборів і у наступних перегонах показати, що громада вам довірить правління, на що я переконаний, ваша партія в житті його не виборить.

Своє бачення я висловлюю із тої позиції, опираючись на ваше бажання зірвати засідання ХІІ сесії VІІІ скликання, яка відбулася 20.12.2022 р., на якому ключовим питанням було прийняття бюджету, прикриваючись похороном світлої пам’яті Героя Романа Ганича. Неприйняття бюджету тягнуло за собою невиплату заробітної плати бюджетним установам, не фінансування нагальних Програм та багато іншого. Твердо переконаний, що ви це прекрасно розумієте і тому обманюєте жителів громади своїми інформаціями.

На щоб я звернув увагу – це ваша відданість в прийнятті участі в тих чи інших патріотичних заходах, які відбуваються в нашому місті. Тут повна ваша відсутність.

У мене немає бажання з вами вести полеміку, але зверну увагу на декілька фактів з ваших «правильних» дій.

Пане Гапонюк, ви балотувалися на посаду голови ОТГ. Прошу вас детально розказати жителям нашої громади, як ви успішно розкололи частину колишнього Жидачівського району і частина якої перейшла до Бібрської громади? Чому не змінюється обстановка навколо підприємства «Західний Буг» (заготзерно) в питанні викидів у атмосферне повітря і засмічення прилеглих територій індивідуальної житлової забудови (криниць, подвір’я, дахів тощо), на що був складений відповідний акт, на якому є ваш підпис? Донесіть до жителів той факт, що члени вашої партії при вступі до добровольчого формування територіальної громади успішно пройшли медичний огляд, а при виклику у відділення РТЦК (військомат) виявилося, один із глаукомою, другий - опікун над батьком, третій – пройшовши всі вимоги, які стосуються призову, успішно повертається до дому. І таких запитань до вас є ще багато.

Тому п. Ростислав, непотрібно страшити, що ви ту владу зметете, влада яка старається зробити для громади добро і яке проявляється у створенні належних умов функціонування лікарні, при ремонті автомагістралі М-30, яка проходить через нашу територію і до якої додатково було залучено 70 млн. грн., споруджено чи не найкращий у області автовокзал, проводиться ремонт комунальних доріг та багато іншого. Але через війну не все нами задумане вдалося реалізувати, так як припинилося фінансування (в т.ч. і задуманий Палац спорту). Вам, нажаль це все не подобається. Ви стоїте на боці принципу: чим в громаді гірше, тим для вас краще.

Що стосується мого звернення у поліцію на рахунок перевірки кафе «Прага» стала причина особистого бачення бійки біля дверей даного закладу, а також усні звернення. як до голови громади. На таке звернення депутатською верхівкою УГП вчинено черговий крик з дописами, так званих «гура-патріотів» міста. Якщо ви знаєте свої права та обов’язки депутатів місцевої ради, то раджу чітко освоїти права і обов’язки голови громади.

Тому прошу мене не страшити та ставити мені ультиматуми, а питання, як потрапило на приватну сторінку ФБ моє звернення на ім’я начальника поліції, компетентні органи розберуться.

І на завершення, раджу вам, маючи особистий транспорт, поїхати по дорогах місцевого значення нашої громади і подивитися до якого стану довели ці дороги (відео додається) великогабаритним транспортом ваші покровителі, в даному випадку «Західний Буг» і вирішити питання яким чином провести їх відновлення. Займіться чимось серйозним.

Маєте бажання до співпраці то ми згідні, а ні то не заважайте працювати у нелегкий воєнний час.

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь