A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ВАКЦИНУЙТЕСЬ! 25 квітня в Ходорівській громаді в рамках проєкту «Всесвітній тиждень імунізації» працівники нашої лікарні будуть проводити вакцинацію населенню

Дата: 19.04.2023 16:18
Кількість переглядів: 334

Фото без описуЗ 24 по 30 квітня 2023 року проводиться Всесвітній тиждень імунізації. Всі заходи, які проводитимуться в рамках даного проєкту спрямовані на розширення інформації щодо імунізації людей, поглиблення знань щодо небезпек інфекційних хворіб та методів захисту від них, розуміння важливості вакцинації у житті дорослих та дітей, підвищення рівня вакцинації серед місцевого населення шляхом донесення інформації про імунізацію.

Вакцинація населення єдиний метод контролю над інфекційними захворюваннями. Застосування вакцин знижує рівень поширеності інфекційних хворіб, запобігає важкому перебігу та появі ускладнень. На сьогоднішній день альтернатив вакцинації з метою профілактики захворювання на відповідні інфекції немає.

Профілактичні щеплення населенню в Україні здійснюють відповідно до Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 11.08.2014 року № 551 «Про удосконалення проведення профілактичних щеплень в Україні».

В Україні Календар профілактичних щеплень передбачає обов“язкову вакцинацію проти десяти хвороб: туберкульозу, поліомієліту, дифтерії, правцю, кашлюку, гепатиту В, кору, паротиту, краснухи, ХІБ-інфекції. За бажанням та необхідністю дорослим можна проводити вакцинації від грипу. Від коронавірусу covid-19 – потрібно робити будь-яку доступну вакцину, бо це рятує життя. Вакцинація передбачена календарем щеплення проводиться безкоштовно. 10 грудня 2019 р. набрали чинності зміни до Календаря профілактичних щеплень та Переліку медичних протипоказань, затверджені Наказом МОЗ України від 11 жовтня 2019 р. № 2070.

Увага!Батьки несуть персональну відповідальність за відсутність щеплень у дітей. Можливість захворіти інфекційними хворобами у таких дітей в сотні разів вища! Не нехтуйте своїм життям та життям своїх дітей, ВАКЦИНУЙТЕСЬ разом з нами.

КНП «Ходорівська містка лікарня» не стоїть осторонь важливих  соціальних викликів.  25.04.23р. у Ходорові в  рамках проєкту «Всесвітній тиждень імунізації»  наші працівники разом з колегами у медичній сфері візьмуть участь при виїздах автобусом Стрийського відділу ДУ «Львівський ОЦКПХ МОЗ» з залученням виїзних вакцинальних бригад. Метою виїзду є інформаційно-роз‘яснювальна робота з питань вакцинопрофілактики інфекційних хвороб та проведення вакцинації населенню.

Для охочих громадян нашої громади як в межах лікарні так і при виїзді будуть доступні вакцини:

 Від Covid-19:

✅ Johnson&Johnson (VACCINE jANSSEN)

✅ Pfizer (BioNTech Comirnaty)

Рутинні щеплення для дітей:

✅ АКДП ( Індія)

✅АДП (індонезія)

✅АДПМ (індія)

✅ХІБ(Індія) 

Час прибуття 11-12 год. Можливі зміни, слідкуйте за оновленнями.

Взявши участь у заході ви отримаєте додаткову інформацію щодо імунізації, поставити питання які вас турбують та зрозуміти важливість вакцинації у житті.

За деталями про вакцинації дітей зверніться до свого сімейного дікаря або у кабінет профілактичних щеплень КНП «Ходорівська міська лікарня».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь