A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

МОЛОДЬ ЗА БЕЗПЕКУ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Дата: 22.03.2023 09:00
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

У період війни питання безпеки громадян, у тому числі на транспорті та дорогах, набуло вагомого змісту. Збільшення дорожнього трафіку, пошкодження доріг, встановлення блок-постів змусило переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях. За даними Нацполіції України, кількість дорожньо-транспортних пригод, у тому числі резонансних, за період воєнного стану відносно зменшилася порівняно з аналогічним періодом минулого року, проте на фоні воєнних подій патрульними спостерігається часте ігнорування правил дорожнього руху як з боку водіїв, так і інших учасників дорожнього руху. Трагічним фактом залишається і той, що в аваріях продовжують гинути діти. 

«Не стань наступним» – студійна відеоробота учнівського колективу 11 класу Старобільської загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ст. №2 здобула спецприз на всеукраїнському конкурсі фото- та відеоробіт «Безпечна країна», 2020 р.
Висновок Нацради України з питань телебачення і радіомовлення

Фото без опису

«Будь обережним!», Юлія Бошель, 14 років, учениця НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» с.Тур Ратнівського району Волинської області, І місце у конкурсі «Безпечна країна» 2020 р.

Фото без опису

«Одягни шолом – подбай про життя», Лазукіна Уляна, вихованка гуртка «Велосипедний туризм» Комунального позашкільного навчального закладу «Центр Туризму Краєзнавства та Екскурсій Учнівської Молоді «Мандрівник» Криворізької міської ради, спецприз конкурсу «Безпечна країна» 2021 р.

Фото без опису

«Не ізолюйся від небезпеки!», Рибалко Альона, учениця 11 класу Пухівського опорного закладу загальної середньої освіти Броварського району, Київська область, І місце у номінації Фото конкурсу «Безпечна країна» 2021 р.

Фото без опису

«Одягни шолом – збережи життя!», Колесник Дар’я, 12 років, Комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр туризму та екскурсій учнівської молоді «Мандрівник»  (м. Кривий Ріг), спецприз у номінації Фото конкурсу «Безпечна країна» 2020 р.

Фото без опису

«Вимкни телефон – збережи життя», Олексенко Ірина, 16 років, учениця КЗ «Яблунівський ліцей» (Прилуцький район, Чернігівська область), ІІІ місце у номінації Фото конкурсу «Безпечна країна» 2020 р.

Фото без опису

«Будь уважним, зніми навушники», Миронюк Ангеліна, 12 років, м. Житомир, І місце у номінації Фото конкурсу «Безпечна країна» 2019 р.

Фото без опису

«Віртуальний світ», Ходарченко Нікіта, 14 років, Чічкан Аліна, 15 років, Чернігівська обл., Козелецький р-н, смт Десна, Деснянський позашкільний навчальний заклад «Центр творчості дітей та юнацтва», ІІ місце у номінації Фото конкурсу «Безпечна країна» 2019 р.

Фото без опису

«Один крок = різні зусилля», Приталюк Ігор, Круковський Ян, вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Деснянського р-ну м. Києва, ІІ місце у номінації Фото конкурсу «Молодь за безпеку дорожнього руху» 2018 р.

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» (далі – Фонд), який уже більше десяти років опікується питаннями безпеки на дорогах, з метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів, у рамках національного проєкту «Безпечна країна» рекомендує до перегляду соціальну рекламу з питань безпечної поведінки дітей на транспорті та дорогах. 

Соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт «Безпечна країна». Соціальні відеоролики з питань безпеки дітей на залізниці створені за сприяння ПАТ «Укрзалізниця».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь