Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

34 призових місць було розіграно на першому у цьому році шаховому турнірі 

Дата: 30.01.2023 10:32
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

 

22 січня у приміщенні опорного ЗЗСО І-ІІІ ст.№1 пройшли змагання присвячені завершенню різдвяних канікул та 105 річниці  Соборності України.  У змаганнях крім учнів шахового відділення Ходорівської ДЮСШ взяли участь і молодші школяріс- учні перших-других класів першої школи. Були і батьки молодших школярів. Було згадане минуле у сучасне нашої держави і згадано державу-терористку-московію, яка по варварськи нищить наші села і міста і те, як уряди світових держав допомагають ЗСУ, як їм допомагають і прості люди і навіть діти. І тут батьки запропонували, щоб юні шахісти долучились до цієї доброчинної і благородної справи під час проведення змагань. І почати вже сьогодні, з перших змагань у цьому році. І діти підтримали батьків. Одноголосно проголосувавши, і батьки і діти, вибрали з числа батьків відповідальних і поклали на видне місце скриньку. Змагання почались.

 34 призових місць було розіграно в окремих різновікових турнірах. У звязку з частими тривогами, щоб максимально скоротити час перебування дітей в приміщенні школи турніри було  укомплектовано невеликою кількістю учнів.

Переможцями турнірів стали Яна Герман, Юстина Лозинська, Каміла Чорна, Олег Труш, Андрій Васильківський, Артем Труш, Владислав Терлак (Ходорів), Олеся Завада з Вовчатич та Таня Заставна з Отиневич. Призерами стали Діана Олеськів, Роксолана Магас, Діана Дешко, Артем Белей, Денис Грай, Ростислав Дрогомирецький, Денис Герман, Матвій Деркач, Руслан Лешко (Ходорів), Діана Заставна, Софія Бойко, Вероніка Антоник, Вероніка Головчак, Марія Бойко, Соломія Хандога, Роксолана Антоник, Денис Стегніцький (Отиневичі), Вероніка Воробець, Андріана Кулька, Вероніка Орлута, Артем Голяк, Олександр Свіст (Вовчатичі), Смик Марян, Смик Демян (Городище), Гліб Майборода (Херсон). 

Переможці та призери турнірів нагороджені грамотами Ходорівської мської ради та медалями. Наймолодші учасники змагань – першокласники Д.Лешко і А.Белей отримали кубки. Кубок отримав і Вл. Терлак, який виграв найскладніший турнір. Слід відзначити і хорошу підготовку усіх учасників  і атмосферу змагань. 

І ще про хорошее. Мабуть це перші шахові змагання, в яких дівчат було більше, ніж хлопців.

Переможці усіх турнірів показали стовідсотковий результат. І добре, що не стріляли. І добре, що ми маємо найкращих в світі дітей.

Кошти в сумі 4020 гривень передано Романом Тітиком на потреби ЗСУ. 

Щиро вдячні усім вище згаданим учням, присутнім батькам, які практично організували цю благочинну акцію.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь