Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

П’ять років Центру надання соціальних послуг

Дата: 19.01.2023 10:43
Кількість переглядів: 665

Фото без опису

 

КУ «Центр надання соціальних послуг» Ходорівської міської ради створено 16 січня 2018 року. Спочатку установа мала назву КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», або скорочено Терцентр. Ця назва дуже прижилась і люди досі її використовують. П’ять років тому на роботу у Терцентр прийшли фахівці, які ще не знали, що чекає їх попереду, адже подібну установу  в громаді тільки-но створили. Було лише бажання допомагати людям, вирішувати їхні проблеми. Частина соціальних робітників перейшла працювати із Жидачівського територіального центру, для інших працівників ця робота взагалі була першою у житті.

П’ять років тому, розпочавши свою трудову діяльність у системі надання соціальних послуг, всі мали різний життєвий та професійний досвід, знання, вміння та навички, які намагалися застосувати на новому робочому місці. Сьогодні Центр надання соціальних послуг – сформований організм, єдина дружна команда фахівців, які доповнюють один одного, а колектив -  команда однодумців та професіоналів своєї справи. За п’ять років склалися свої традиції та звички, а люди, які перебувають на обслуговуванні, стали ніби рідними. 

Протягом п’яти років працівники Центру охопили своїми послугами та супроводом близько п’яти тисяч осіб, які з різних причин опинились у складних життєвих обставинах та потребували допомоги. Здійснили майже 55 тисяч відвідин своїх підопічних та надали їм близько 150 тисяч різноманітних послуг – допомагали по господарстві, оформляли пільги чи просто розмовляли та підтримували. Увесь колектив працює на совість, свідченням чого є теплі відгуки про них від підопічних, які часто дякують за людяність, доброту та порядність. Попереду багато важкої роботи, складних моментів, сліз радості та слів підтримки. Та перший ювілей ставить тверду п’ятірку, оцінюючи роботу КУ «Центр надання соціальних послуг».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь