Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулось засідання виконавчого комітету Ходорівської МТГ

Дата: 09.12.2022 10:10
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

08 грудня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради на розгляд якого виносилось ряд важливих питань. Одними із таких були питання стосовно внесення змін до бюджету Ходорівської міської ради на 2022 рік, а також схвалення бюджету на 2023 рік.

         У зв’язку із дією воєнного стану в нашій державі, а також обмеженнями у здійсненні видатків бюджету відповідно до Постанови КМУ від 09.06.2021 року № 590 «Про затвердження Порядку використання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану», за розподілом видатків місцевого бюджету на загальну суму 4416,59 тис. гривень, спеціального фонду бюджету на суму 1038,493 тис. гривень. Кошти спрямовано на придбання генераторів для закладів освіти та культури, центру надання адміністративних послуг, комунальному підприємству «Ходорівське УКГ», ремонту приміщень корпусу № 1 КНП «Ходорівська міська лікарня» під  приміщення для проживання тимчасово переміщених осіб, придбання шин для шкільних автобусів, оплату поточного ремонту систем опалення, тощо.

         При розгляду бюджетних питань було схвалено проект бюджету Ходорівської міської ради на 2023 рік. Згідно схваленого бюджету очікується дохідна частина бюджету в розмірі 205268100,0 гривень, це доходи з загального фонду в сумі 203552400,0 гривень, доходи спеціального фонду в сумі 1715700,0 гривень ( кошти з продажу землі, екологічний податок, плата за послуги, що надаються бюджетними установами, плата за оренду майна бюджетних установ). Також передбачено видатки на суму 205268100,0 гривень, це видатки загального фонду в сумі 195909300,0 гривень, видатки спеціального фонду в сумі 9358800,0 гривень ( в т.ч. бюджет розвитку на суму 7693100,0 гривень).

         Схвалений проект бюджету буде винесено для його подальшого прийняття на чергове засідання сесії Ходорівської міської ради.

         На засіданні виконавчого комітету прийнято ряд рішень, що стосуються господарської діяльності ради. Зокрема. визначено види суспільно корисних робіт для правопорушників, що притягуватимуться до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт. Це  впорядкування вулиць, парків, скверів на території громади ; - впорядкування кладовищ на території міста та сіл; - ліквідація стихійних сміттєзвалищ; - впорядкування лісопосадок; - впорядкування територій літнього відпочинку населення, стадіонів, комунальних ринків; - ліквідація аварій на водопровідних мережах» - ліквідація руйнувань , що настали в наслідок російської агресії.

         Прийнято рішення про зарахування на квартирний облік осіб які потребують покращення житлових умов, затверджено акти обстежень зелених насаджень які підлягають зрізці , а також про відновлення зелених насаджень шляхом посадки нових декоративних дерев. Також прийнято рішення про встановлення граничного розміру кошторисної заробітної плати при виготовленні відповідної документації.

Крім цього виконавчим комітетом прийнято рішення про створення комісії по обліку гуманітарної допомоги та затверджено порядок прийняття та видачу такої допомоги особам , що її потребують. Виконавчим комітетом вирішено на час проведення Новорічних та Різдвяних свят прикрасити новорічну ялинку без ілюмінаційного освітлення, а також заборонено використання салютів (петард)  при проведенні святкування.

Прийнято рішення про виділення матеріальних допомог. Так, мешканцям громади, які звернулись до Ходорівської міської ради про надання матеріальної допомоги, виділено 123810 гривен, крім цього, за зверненням  Стрийського територіальної організації «Українського товариства глухих» людям з особливими вадами надано допомогу у розмірі 8000 гривень


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень