Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

АКТ Комісії з визначення руйнувань та пошкоджень внаслідок російської агресії

Дата: 28.11.2022 16:08
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

Акт

25.11.2022р м. Ходорів.

Комісією, з визначення руйнувань та пошкоджень внаслідок російської агресії, в складі заступника голови міської ради Анастасії Батирняк – голова комісії, начальника відділу цивільного захисту Ходорівської міської ради Олега Сорока – секретар комісії, заступника міського голови Ярослава Костур – заступник голови комісії, та членів комісії - начальника відділу архітектури та містобудування Ходорівської міської ради Олега Войтовича, старости Жирівського старостинського округу Ореста Пивовар. В присутності начальника ПС 750 кВ «Західноукраїнська» складено акт обстеження щодо виявлення факту витоку трансформаторної оливи на території села Бородчиці.

При візуальному обстеженні виявлено:

 наявність трансформаторної оливи на відкритих земельних ділянках . що межують  з територією ПС 750«Західноукраїнська»;

 спостерігається наявність оливи в місцевому безіменному потічку. Кількість розлитої оливи встановити немає можливості.

В результаті обстеження, комісія вважає, що дані витоки сталися в результаті ракетних обстрілів російською федерацією на обєкті критичної інфраструктури ПС 750 кВ «Західноукраїнська».

Видимі ознаки проявилися внаслідок випадання значних атмосферних опадів у вигляді дощу та снігу, що привело до підняття рівня ґрунтових вод.

Виходячи з вище наведеного, комісія пропонує звернутися до Стрийської районної військової адміністрації, Державної екологічної інспекції у Львівській області, Державної служби НС у Стрийському районі про визначення характеру рівня надзвичайної ситуації та прийняття відповідних фахових управлінських рішень.

Старості Жирівського старостинського округу О. Пивовар довести до відома населення с. Бородчиці про можливість потрапляння масляних суспензій у ґрунтові води.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень