A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

21 листопада - День Гідності та Свободи. Вистояли на Майдані - переможемо у війні!

Дата: 21.11.2022 09:38
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Дев`ятий рік поспіль ми відзначаємо День Гідності та Свободи, який символізує одну з найважливіших подій в сучасній історії України – Революцію Гідності 2013-2014 років, що розпочалася з мирної акції – Євромайдану 21 листопада 2013 року

Революція Гідності, котра докорінно змінила бачення цивілізаційного вибору українців, чітко продемонструвала, що вибір європейських цінностей, свобода, демократія та право держави України на вільний від московського шовіністичного тоталітаризму розвиток є ключовими в нашому житті. 

У цьому протистоянні віддали своє життя й назавжди постали на варті свобод українців в лавах Небесної Сотні 107 загиблих Героїв родом з України та навіть кілька іноземців. Це люди – різні за віком, статтю, освітою, яких об`єднала громадянська позиція, почуття справедливості, бажання кращої долі для України. Серед них - наш земляк, ходорівчанин  Роман Точин, який  віддав своє життя в нерівній боротьбі за незалежність України.

 У День Гідності та Свободи ми, українці, не лише оплакуємо своїх загиблих Героїв, а й дякуємо живим титанам, котрі тримають фронт і небо над Україною. Не лише осмислюємо події недавнього минулого, а й звіряємо свій шлях з тими завданнями, котрі визначив Майдан для розбудови України. Не лише приносимо квіти Героям Небесної сотні, а й усіма силами та можливостями допомагаємо фронту наближати перемогу над агресором!

Ми все здолаємо і обов`язково переможемо, бо з нами – сила правди! Вічна пам`ять і вдячність загиблим за Україну! Наснаги, стійкості, сили, витримки, єдності і Божої допомоги живим борцям!

Слава Україні! Героям слава! До перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь